smth
September 20th, 2011 
07:25 am
duksis laikam sliimesto. vai arii tieshaam ir slikti.
visu nakti noguleeja gultaa-vai nu galvgalii vienaa vai otraa pusee, vai arii zem segas.
no riita, kad izliidu no dushas, aizeju liidz gultai - shamaa seezh gultas malinjaa un zheeli njaud. panjeemu rokaas, aiznesu liidz kastei. kameer vinja pa kasti rakaas, tiiriiju, mazgaaju eedambljodinjas. atveelaas.. un ienjaudeejaas, lai dodu eest. iekoda konservu, padzeera un seezh pret bljodaam pagriezusi dibenu, skataas uz mani lielaam aceem. nu, ko - panjeeemu, noliku, lai seezh uz diivaana. tagad mazgaajas ;)
vinjas staigashanas maniere atgaadina to, kaa bija tad, kad megjinaajaam vinju pieradinaat pie pavadinjas - pieliikst pie griidas un raapo - tjip, aizmirst ka prot staigaat. shobriid gan ceru, ka vinja kaadaa briidii sapratiis, ka vestiite tomeer nav taa lieta, kas tieshaam tik ljoti traucee staigaat - pierashanas vaina.
smiekliigi ir tas, ka vestiites malinjas vinja gan ar meeli ir kaartiigi izlaisiijusi - diegi jau saak vilkties aaraa :D duksis ir apnjemies 'apeest' vestiiti.
08:59 am
"Ir" ievietojusi smuku bildīšu galeriju, kur var redzēt, kas pēc šī brīža datiem ir iekļuvis Saeimā, kas palicis pirmais aiz strīpas: skatīt šeit.
12:14 pm
nu, ko..
biju pie daljas no simta gudrajiem. laikam jau peedeejo reizi shajaa sastaavaa.
paniikushi izskatiijaas. nedaudz saburziiti. nedaudz apaatiski. likaas, ka sanaakushi tikai taapeec, ka buutu jaasanak. leemumu nekaadu taa arii nepienjeema. jo neredz jeegu, vai? laikam gumijas vilkshana galu galaa rezulteesies ar neko :>
03:12 pm
vakar frizētavā, lasot jaunāko Der Spiegel, iesmēju. šeit visi cepas par velo un autobraucējiem, un gājējjiem, un de presē tieši tas pats :D problēmas ir vienas un tās pašas.
un vislabākais bija kāda lasītāja komentārs:
Wie sagte mein damaliger Oberarzt aus dem Schwarzwald: „Ich bin alles immer ganz! Fahre ich Auto, gehört die Straße mir; ald Radler verfluche ich die Deppen hinterm Steuer und die Weicheier auf dem Trottoir; als Fußgänger wünsche ich mir eine Pumpgun.”
This page was loaded Oct 10th 2024, 11:22 am GMT.