smth
September 19th, 2011 
08:50 am - Garfield
garfield
03:05 pm - Valstī augustā strauji pieaudzis slepkavību skaits
RĪGA, Sep 19, BNS – Latvijā augustā, salīdzinot ar jūliju, strauji pieaudzis slepkavību skaits.
Ja jūlijā policija reģistrējusi septiņas slepkavības, tad augustā notikušas 37 slepkavības, un aptuveni puse no tām bijušas Rīgas reģionā, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.
Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, augustā nedaudz pieaudzis arī laupīšanu skaits. Augustā reģistrētas 96 laupīšanas, bet jūlijā – 84.
Augustā reģistrētas apmēram 2700 dažādas zādzības.

em... a kapēc tā?
07:36 pm
frizieris paardziivots ;)turpinu kljuut nedaudz gaishaaka, un tikai nedaudz nogrieza, lai izskatiitos kaartiigs griezums. priekshaa apskatiija un teica, ka tur nav ko griezt. tas priecee, jo ljoti negribeejaas pavisam iisus atkal.
taapeec arii ir atvieglojuma sajuuta ;)

duksis gan apbeedina. kastee nav bijis, eedis iisti neko arii nav. un uzraapies dranjkjis, skapjaugshaa, taa lai nevaru nocelt. ja shitaa turpinaasies, tad riit stiepshu pie aarsta.
08:46 pm
ar duksi tiku laikam skaidriiba. stulbais lops uzraapies skapjaugshaa, bet atpakalj laikam gan netika, jo tad, kad noceelu un aiznesu liidz eedienbljodaam, saakaas taada eeshana. ha! badaa seedeejusi augshaa. apeeda gandriiz visu bundzhu - maz palika. paaris sausaas bariibas gabalinjus arii uzlika uz zoba. tas priecee.
pie vienaam saapeem iztiiriiju arii reetu. nu, ko - mans kakjis pagaidaam ir aarkaartiigi pacietiigs. jaa-njaud, jaa-ruuc, jaa-shnjaac, jaa-spirinaas, bet - nagus un zobus nepalaizh. medaalis par to jaaizsniedz. nez, cik vinjai taas pacietiibas pietiks?
tagad iesleedzu sildiitaaju, lai shamaa var pagulet un pasildiities pie taa. naktii gan jau atvilksies pie manis. vai arii ieliidiis skapii :D
This page was loaded Oct 10th 2024, 11:17 am GMT.