smth
September 1st, 2011 
07:44 am
šorīt visu rītu skaitu un skaitu:
Šurp grāmatas ..uz skolu
Es būšu teicamnieks.
Tad māmiņai un tētiņam
Un Dzimtenei būs prieks!
09:11 am
jau otro dienu dungoju sho :)
12:17 pm
reizēm man rodas jautājums par to, priekš kam darba devējs ir nolīdzis sev personāla darbinieku, ja viņš zvana un jautā, ko rakstīt rīkojumā (un jūtu, ka pieraksta katru manu frāzi), kā noformēt to un šito...
02:08 pm
kolēģe tikko pārsteidza - rīt jau PIEKTDIENA!
kur tas laiks tā skrien?
06:16 pm
ja pa dienu biju paarliecinaata, ka gatavoshu pastu ar kjirbjiem, tad, vakaram pienaakot, saprotu, ka buus kabachu pankuukas ar galju un sieru. mazaaka njemshanaas.
ja pietiks speeks, tad uzcepshu mazkeksus.
09:18 pm
tomeer pasta ar kjirbjiem :) peedeejaa mirklii paardomaaju ;)pastaa ar kjirbjiem ir speeks :D kabachu pankuukas ar sieru un shkjinjkji veel paguushu uzcept. :)
un tomeer sanjeemos uz mazkeksiishiem... uz taadiem, kas nekad nav cepti: bumbieru-lazdu riekstu mazkeksi. variaacijas par sheit panjemtu recepti. tiesa 1 cup unsweetened applesauce vietaa panjeemu pienu. un krietni daudz sagriezu siikos gabalinjos bumbieros un iecilaaju miiklaa. un lazdu riekstus piestaa saberzu krietni daudz..nu, patiik man likt klaat viskautko iekshaa mazkeksos, taa lai nav garlaiciigs tas mazkeksiits ;)
vispaar, pie sevis aizdomaajos un secinaaju, ka esmu daudz un dazhaadus mazkeksiishus cepusi. regulaari ietesteeju kaut ko jaunu - atbilstoshi sezonai izveelos sastaavdaljas. un ir taadi, kurus regulaari, ik pa briidim atkaartoti uzcepu, jo ir iepatikushies kaadu iemeslu deelj.
10:19 pm
iedzeeraam shodien peedeejo synolox apetitoso comp.50 mg. duksis jau otrdien vakaraa izskatiijaas atgriezies. un tagad ar katru dienu vinja aizvien vairaak liidzinaas sev. tas tieshaam ljoti priecee. riit atkal uz kliiniku jaaaizbrauc. atraadiities. un lemt par to, kad opereet. un kaa opereet. censhos to pienjemt. gruuti jau ir. bet nu - nav variantu. saprotu, ka peec operaacijas atkal duksim buus vajadziigs kaads laiks, lai atietu un atkal kljuutu par normaalu, parasto duksi.
duksha plikais veeders gan joprojaam uzjautrina ;) un uzjautrina tas, ka veeders vinjai raibs - vietaam balts, vietaam tumshs - atbilstoshi spalvas kraasai ;))
This page was loaded Oct 10th 2024, 11:17 am GMT.