smth
August 1st, 2011 
09:05 am
mazaa linda atgriezusies no vankuuveras :) cilveeks pilniigi staro :) sasmaidiijos par tekstu, ka mees nespeejam iedomaaties, kaados paakjos sheit dzivojam :) bet tas taa.
vispaar shis riits ir pozitiivs! :) pat neskatoties uz to, ka viens meerglis atrada vieniigo peljkji, kuraa iebraukt un noshljakstinaat manu balto zhaketiiti. tiesa, nevienu plankumu neatradu, atnaakot uz darbu :) vai nu slikti mekleeju, vai nu uudens bija tiirs :D sasmaidiijos no riita, jo pasta kastee atradu chetras atklatnes :) sen taa nav bijis. jaaiepeerk markas un jaasaraksta atkal jaunas, ko suutiit prom.
veel pilseeta shodien smarzhoja peec apinjiem un iesala :) kaads kaut kur bruuveeja alu, vai? :) un veel shodien no dazhaam maizniicaam ne paaraak gardi smarzhoja peec sviesta un miltiem. ne kripatinjas kaneelja un vaniljas smarzhas :(
liiga, mazais spoks, savu magneetgovi no savas lampas uzkabinaaja manai :D atnaaku uz darbu un saprotu, ka nesaprotu, kas ir mainiijies :D arii par sho sasmaidiijos.
vaardu sakot, pagaidaam smaidaam riits. pirmais augusta riits! :)
03:00 pm
iesmēju par nesti. tā skaļi paziņo par 1+2,5 santīmu atlaidi :) lieliem burtiem :) tikai maziem burtiņiem pievieno, ka gadījumā, ja cilvēks krāj arī baltic miles punktus, tad nekādas 3,5 santīmu atlaides nav :D bet esemesos vispār nekādas atsauces uz šo nav :D
05:27 pm
jādodas uz matu giljotīnu.
08:38 pm
emm..laikam paarcentos :> shitik iisi mati bija 11 gadus atpakalj :> toties esmu celjaa uz gaishaaku toni :)

10:53 pm
shovakar Hide and Seek (2005). likaas, ka nebiju redzeejusi peec apraksta. bet kad saaku skatiities, tad sapratu, ka esmu redzeejusi. bet, ai, cik labi, ka mana atminja taa diivaini darbojas un speej aizmirst to, ko esi lasiijis vai skatiijies.. filma nedaudz ar shausmu elementiem.. bet patika. bet veel jo vairaak lika aizdomaaties par tarakaaniem galvaa. un veel par to, ka beernu ziimeejumi ir interesanta lieta. laikam jaaizvelk saveejie beerniibas ziimeejumi, lai redzeetu, kas toreiz manaa praatinjaa bija..
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:21 pm GMT.