smth
July 28th, 2011 
09:17 am
paldies, [info]le_minga! :)
pateicoties Tev un http://oligarhizators.lv/ es tagad zinu, ka vareetu saukties:
efgasers vai efgēle, vai lembgaa
efgeele man patiik :)
10:14 am
kartinkas nav. pagaidaam, bet nu apraksts buus.
vakar ietesteeju kaarteejo saldeejumu, kas ieprieksh nav garshots.
ruujienas upenju saldeejums. liku lielas ceriibas. tomeer.. kaa jau kreejuma saldeejumiem nereti piedien - peec apeeshanas tauku pleeviites sajuuta mutee :) shokolaade ap saldeejumu - absoluuti shokolaadiiga. vienaa briidii pat saaka likties, ka eed shokolaadi, nevis saldeejumu :) gribeejaas, lai taa upenju garsha buutu izteiktaaka, lai saldeejums buutu nedaudz skaabaaks. bet nekaa, taapeec arii taada neliela vilshanaas sajuuta. bet par shokolaadi gan liels pluss :)
12:59 pm
smuki liist. kljuust vieglaak. ceru, ka kabinetaa esoshie 27,3, nokritiisies krietni. vispaar peedeejaa laikaa ljoti priecaajos par lietu, jo taa ir iespeeja kaut nedaudz 'atveesinaat' kabinetu. peec dienas taadaa siltumaa galva nemaz nestraadaa. un diemzheel caurveejsh nu nekaadi nenaak par labu manai mugurai... :( labi, ka ir olfen plaaksteris, ko uzliimeet. tas nedaudz atvieglo saapi.
01:20 pm
auzu makaroni. panjemt? nenjemt?
gribas pameegjinaat. bet bail iegraabties.
02:50 pm
shodien mana biedrene ir lapsene. eedu gurkjus ar medu. atkal :). lapsene atlidoja. un saaka knakstiities gar medus burcinjas vaaku. nu, labi - vai man zheel? nee, nav. kaadaa briidii shamai sakaarojaas paskatiities, kas burcinjaa. paaris reizes pierunaaju vinju izraapties aaraa no taas, lai neapliptu un nepaliktu burcinjaa uz muuzhiigiem laikiem. vinja klausiija. tomeer kaadaa briidii noveersos un negantniece bija iekshaa burkaa... un ar pakaljkaajaam ielipusi. nu, ko - saaku glaabshanas operaaciju. saakumaa sashkjiebu burcinju, lai vinja var raapties. tad papiira gabalinju iebaazu, lai uz taa izraaptos. un izdevaas! :) lapsene - glaabta :D tiesa, peec iisa sakopshanaas un izlidoshanas aaraa, shamaa bija atpakalj. un atkal gar medus burcinju snakstaas. tiesa shoreiz burcinja jau ir ciet. nav ko te nashkjoties visu dienu :) lai piestaigaa riit! :)
10:08 pm
peedeejaa laikaa vairaakas reizes ieksh tv pamaniiju, ka iet A Good Year (2006), bet nekaadi neizdevaas to noskatiities. atcereejos, ka man patika filma, bet ar ko beidzaas - nespeeju atcereeties. shodien taapeec noskatiijos atkal sho filmu. patika. jo gaisha. jo liek smaiditi. jo liek ticeet maziem briinumiem. jo pamaaca, ka mazie briinumi padara muusu dziivi briinishkjiigu. jo atgaadina, kas ir svariigs. jo..jo...jo vnk ir lieliska filma.
10:16 pm
piedien shim lietainajam vakaram. pietruukst vien viins.
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:13 pm GMT.