smth
June 21st, 2011 
08:47 am - Garfield
garfield
08:49 am
saka, ka riits gudraaks par vakaru. var jau buut. tieshi taapeec laikam no riitiem saakas moraalaas pagjiras par to, ko sarunaaji ieprieksheejaa vakaraa. shobriid juutos kaa shunelis, kuram buutu jaaiespiezh aste starp kaajeleem un bailiigi jaaluur saimnieka virzienaa. varbuut nepamatoti. tomeer netieku valjaa no shiis sajuutas. bet piezvaniit un pajautaat arii bail. vieglaak ir iekrist darbos un nedomaat par to visu.
03:46 pm
krietnu briidi biju atmetusi atklaatnju lietu. jaasaak atkal rakstiit - gribas kaut ko pastkastee sanjemt :) varbuut ne gluzhi tik maniakaali jaasuuta, kaa tas bija ieprieksh, bet tomeer ;) shodien varees saakt rakstiit, jo atklatnes un markas jau ir iepirktas :)
04:48 pm
izbrauca. tagad peec stundaam 16-20 jaagaida maajaas.
11:23 pm
Kapusvētki šodien iekš JRT. Lika pasmieties līdz asarām un pasmaidīt.
Tiesa, gaidīju, ka būs par kapusvētkiem tā, kā es saprotu tos.. traucēja tas, ka tiek sajaukts vienā maisā i bēres, i kapusvētki. bet vienalga - bija labi!
bildes fonā - smuki, mūzika - forši :)
bija labi! :)
11:33 pm
atklātnes pēdējo reizi sūtīju novembra vidū. ārprāts, cik sen! šodien piesēdu pirmās 10 sarakstīt. secinu, ka ir jātiek galā ar tām atklātnēm, kuras mētājas uz galda un nav ieliktas lapā un kastē. lai ir kārtībā vecais viss. lai var jaunais nākt.
nez, cik ilgi atkal sūtīšu :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:25 pm GMT.