smth
May 31st, 2011 
10:16 am
secinu, ka laika posmaa no 5-7 slikti gulju. saule liek trausties augshaa. toties ljoti labi varu pakrist guleet laika posmaa peec 9:)
10:32 am
ja nebuutu paarpildiita miskaste, tad varbut neizveltos aaraa no maajaam.
bet miskaste liek to dariit :D jo duksha kaste tak ir jaaiztiira :)
jaasaak dzert kafija, mazgaties, gjeerbties, lai izmestu kaadu loku pa pilseetu :) kameer maajaas vel, jaaizdomaa marshruts ;)
10:48 am - Pēc avārijas saskaņotais paziņojums apdrošinātājam būs jāiesniedz desmit dienu laikā
Publicēta: 10:45 31.05.2011.

Rīga, 31.maijs, NOZARE.LV. Ceļu satiksmes negadījuma izraisītājam aizpildītā saskaņotā paziņojuma veidlapa apdrošinātājam būs jāiesniedz desmit dienu laikā, paredz Saeimas pirmajā lasījumā atbalstītie grozījumi Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas (OCTA) likumā.
Kā biznesa portālam "Nozare.lv" skaidroja "Ergo" attīstības direktore Ingrīda Ķirse, termiņu noteikšana saskaņotā paziņojuma iesniegšanai sakārtos līdz šim neregulētu sadaļu. Proti, turpmāk cietušais gadījumos, kad vainīgā persona ignorē uzaicinājumus ierasties un iesniegt saskaņoto paziņojumu un atrādīt transportlīdzekli apdrošinātājam, varēs atlīdzību iegūt ātrākā laika posmā. lasiit taalaak )
11:16 am
vakar vakaraa pamatiigi niezeeja kreisaa roka. seedeeju, kasiiju pauri un nevareeju saprast, kaada nauda ienaaksies.. shodien neta bankaa skatos - kaut kadi aizdomiigi cipari.. :) jaa! valsts kase atmaksaaja paarmaksaato nodokljos :) tagad iesmeeju par to, ka no 45 latu nodoklju paraada veestules tomeer sanaak, ka esmu paarmaksaajusi :D foorshinji :) tagad tikai ar praatu jaaizteeree ;) shkjiet, ka zinu, kaa :>
12:45 pm
biļetes uz Cirque du Soleil izrādi nopirktas! jāaizstaigā līdz narvēēēzenam savākt.
biļetes uz JRT Kapusvētki - pasūtītas, jāiet uz teātri savākt. :)
un tā valsts kases atmaksātā naudiņa aiziet :D
08:24 pm
Kamēr staigāju pa pilsētu ietestēju jaunas lietas.
Saldējums Serenāde..(reklāmas info:Serenāde - aprikožu krējuma saldējums ar aprikožu pildījumu un lazdu riekstiem tumšajā šokolādē.) Vērtējums? Aprikožu saldējums. Serenādes končas garšu nesajutu (varbūt pārāk sen esmu tās ēdusi, tāpēc neatceros?). Bet kopumā ņemot - nebija slikts. Nebūs mans mīļaikais, jo joprojām vislabāk garšo saldējums ar ciedru riekstiem :)) To neviens nav izkonkurējis ;)
Laimas cepīši Selga active ar riekstiem. Laba alternatīva belvitas brokasteriem. Vismaz manuprāt. Bet, tā kā ir klijas klāt, tad pilnīgi noteikti cepums ir tāds, kuram virsū jāuzdzer.
10:19 pm
it kā tikai otrā diena atvaļinājumā, bet..tik ļoti esmu atgājusi no tā, kas notiek darbā. saprotu, ka man patīk šī rosība - majās, ārpus mājām. ir pilnīgi cits ritms. pilnīgi citas problēmas. viss ir savādāk. un patīk. ļoti patīk.
10:38 pm
jauna vakara izklaide-kliist apkaart un avas taisiit ;)
10:55 pm
shii vakara dziesma.
kad biju maza un vaardu kraajums bija mazs, tad likaas, ka dalja vaardu shajaa dzejolii nav latvieshu valodaa.
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:27 pm GMT.