smth
May 30th, 2011 
07:07 am
eh..zveers jaaaizved..saprotu,ka shodien atpakalj nedabuushu.bet butu labi to dabuut riit. vai veelakais - treshdien.. negribas visu nedeelju noseedeet maajaas..
11:29 am
aizvedu zveeru uz servisu. tomeer ceru, ka riit mani iepriecinaas un pateiks, ka viss ir gatavs. jaatziist, ka shii ir pirmaa reize, kad ar kaut kaadaam nenormaalaam skumjaam zveeru atdevu remonteeties. nezinu, var jau buut, ka taa skumja ir taapeec, ka nevaru vnk jebkuraa briidii iekaapt un aizbraukt jebkur, kur acis raada. vvz.
jebkuraa gadiijumaa shodien ir krietns darbinju saraksts, ko gribas izdariit. vispirms koooofe. tad jaaizstiepj beidzot duksis poteeties - paaraak ilgi esmu to vilkusi garumaa. un tad.. tad.. logi, laksti, dreebes, griidas, puteklji :) lai gan patiesiibaa juutu, ka labaak gribeetos guleet. vispaar peedeejaa laikaa tas miegs ir paaraak uzmaaciigs kljuvis. gruuti izguleeties. vakar it kaa agri notinos guleet (pirms 23), bet shoriit knapi piesleeju sevi. un tagad arii labaak tiitu gultaa, nevis vertikaalaa staavokli draseetu pa maaju. bet nu labi. jaacer, ka atvaljinaajumu atguleeshos.
11:49 am
taa..vienu nenokaartotu darba lietu tomeer nokaartoju. pieteicos DG IR pasaakumam kopumaa un vakarinjaam atsevishkji. neteikshu, ka esmu sajuusmaa par saviesiigajiem smalkajiem pasaakumiem,tomeer... iespeeja izstaigaat un apsatiit pili un tad veel iekost tur vakarinjas.. a kaapeec gan nee? :)))



buus jaaparokas pa kasteem un jaatrod waw kartes un celjvezhi.. puse dienas buus briiva, varees kaut ko apskatiit ;) un varbuut aizshljuukaaties liidz jaukajai vinoteekai ;) ja taa padomaa, taas divas reizes, ko esmu uz ilgaaku briidi apstaajusies ieksh waw, arii esmu bijusi vinoteekaa.. un iemiileejos tajaa ;))) bet nu redzees, kaa buus ;)
02:24 pm
divas acis notiiriitas. un gaishaaks skats uz pasauli. patiik man tiiri logi :) jaaiedzer teeja un jaakjeras atlikushajam ;) shogad kaut kaa neparasti veelu esmu piekjeerusies maajas acu mazgaashanai, bet - labaak veelu, nekaa nekad :)
un veel joprojaam patiik dziivot bez aizkariem :) vairaak gaismas, skaidraaks skats uz pasauli... :)
shodien arii lakstiem smagaa diena - shnjiku-shnjaku shkjeereeju nost liekos (manupraat) zarus, stiigas, lapas utt. un mazgaaju putekljus nost no lapaam ;)
vaardu sakot - shodien mazaa tiiriibas diena ;)
zheel, ka duksim dakteris izpaliks - pie maajas tuvumaa esoshaa kliinika paarceelusies prom. buus vien jaasagaida auto un jaaved uz ierasto :) :( :)
02:40 pm
Еще лет 10 эффективного управления нашей власти – и перепись населения заменят на перекличку.
02:52 pm
mamma mia! cirque du soleil buus riigaa...
aaaaaaaa.....
usjo. jatin skatiit biljetes.
09:55 pm - nu nezinu....
Your rainbow is intensely shaded orange, green, and white.

 
 
 
 
 
 
 

What is says about you: You are a contemplative person. You appreciate a challenge. Others are amazed at how you don't give up. Those around you admire your fresh outlook and vitality.

Find the colors of your rainbow at spacefem.com.
10:02 pm
maajai acis tiiris. palodzes paretinaatas. griidas svaigas. vakarinjas piesmarzhojushas maaju. shodien esmu maajsaimniece. un - patiik man tas. shii atzinja mani laikam visvairaak arii biedee..
10:19 pm
viins un ..
..If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?...

..un vakara debesis bez maakonjiem.
10:28 pm
10:29 pm
reizeem nespeej noshkjirt/saprast, kad kaut kas tiek teikts vispaarinot un tam nav nekaada sakara ar tevi, un kad tas, kas it kaa tiek teikts vispaarinot, tiek tieshi meerkjeets tev.
10:39 pm
schmetterlingsflügel schneeflockentanz lockende winder in kleiner distanz
duftende blüten in meiner hand
tautropfen schimmern seidiger glanz..


janciigi, bet regulaari atgriezhos pie shiis dziesmas kaa telefonmelodijas. zinu, ka dalja taa jociigi reagjee, ka telefons saak dziedaat vaacu valodaa, bet ko lai dara, ja tieshi shis salikums patiik - bezgala skaisti vaardi un melodija, kas pieliip...
10:51 pm
11:29 pm
nu, tad taa. izskataas, ka vasarai kaks avaa man ir atrasts. tagad var tiit gultas virzienaa. kaads films un sust.
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:25 pm GMT.