smth
May 25th, 2011 
12:01 am - Garfield shoreiz vnk IZCILS :D
garfield
12:02 am
bet vispaar. jaatni guleet. nedaudz bildes rokaam saliktas. veel buus, bet nu..vismaz ir iesaaciitis :) naakamajos vakaros buus mazaak darbs ;)
07:06 am
oi, kaa naak miegs... buus gruuti shodien.
07:39 am - Latviju sasniedzis Īslandes vulkāna pelnu mākonis
Publicēta: 07:37 25.05.2011.

Rīga, 25.maijs, NOZARE.LV. Trešdienas rītā Latviju sasniedzis Īslandes visaktīvākā vulkāna Grimsvētna pelnu mākonis, šorīt telekompānijas LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja lidostas "Rīga" pārstāve Sarmīte Bunka-Brilijonka.
"Esam saņēmuši brīdinājumu, ka Latviju sasniedzis vidējas koncentrācijas pelnu mākonis. Šādā situācijā lēmumu lidot vai nelidot pieņem aviokompānijas," sacīja Bunka-Brilijonka.
Trešdienas rītā atcelts avioreiss uz Hamburgu Vācijā.
Jau ziņots, ka Vācijas gaisa satiksmes drošības eksperti otrdien paziņoja, ka Īslandes vulkāna pelnu dēļ trešdien no plkst.5 pēc vietējā laika (plkst.6 pēc Latvijas laika) tiks slēgtas valsts ziemeļdaļas lidostas.
Brēmenes lidosta tiks slēgta no plkst.5, bet Hamburgas - no plkst.6, otrdien vakarā apliecināja Vācijas Gaisa satiksmes drošības aģentūra.
Paziņojumā nav pieminēta Hannovere, kas arī atrodas ziemeļos, tomēr norādīts, ka vulkānisko pelnu mākoņa pārvietošanās rīta pusē varētu ietekmēt Berlīnes lidostas.
Aģentūra arī nav norādījusi, cik ilgi Ziemeļvācijas lidostas būs slēgtas.
Īslandes visaktīvākā vulkāna Grimsvētna izvirduma dēļ otrdien Eiropā atcelti aptuveni 500 avioreisu, informēja Eiropas Aeronavigācijas drošības organizācija "Eurocontrol".
"No aptuveni 29 000 lidojumu, kuriem šodien vajadzēja notikt Eiropā, rezultātā 500 ir atcelti," apliecināja Briselē bāzētā organizācija.
11:45 am
xxx: [Мат запрещен, читайте правила!]ец [Мат запрещен, читайте правила!]ец [Мат запрещен, читайте правила!]ец [Соблюдайте правила] [Соблюдайте правила] [Соблюдайте правила]асы [Соблюдайте правила] [Соблюдайте правила ][Соблюдайте правила] [Соблюдайте правила]вшие!!!
08:44 pm
nogurusi peec sunja.
ar besi kabataa.
saaku domaat, ka varbuut sagjeerbties un izmest loku. nomierinaat sakarsusho praatu un izmisusho sirdi.
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:24 pm GMT.