smth
May 17th, 2011 
07:01 am
galva it kaa kljuvusi sakariigaaka.
jautaajums par to nodoklju paaraadu neliek mieru, bet shodien gan jau visu uzzinaashu un atrisinaashu.
bet vispaar-peedeejaa laikaa kaut kaa dikti kaitina no riitiem putnu chivinaashana.peedeejo reizi shito mazo dusmu piedziivoju shveicee,kad tikliidz saule augshaa, taa putnelji piechivinaaja pilnu viesniicas pagalmu. nee, nu patiesiibaa, tas ir dikti jauki, ka ir putni, tikai vinji vareetu pie mana loga chivinaat nedaudz klusaak :)
10:45 am
saucaas - pati dura ;> pietika nepareizi savadiit ciparinjus, un izraadiijas, ka ir nodoklju paraads :) sazvaniiju vid ljauzhus, visi taadi jauki un laipni, un miilji, pilniigi gribas pateiciibu uzrakstiit :))
viss beidzaas vairaak nekaa labi :) vnk pierakstiiju ciparinjus, kurus man nosauca, kaadiem ir jaabuut attieciigajaas ailiitees un viss :) precizeeta deklaraacija iesniegta :) tagad var gaidiit naudu, jo nav paraads :D ir nodoklja paarmaksa :)
02:57 pm
Nu, ko – jūnijā uz Varšavu ;) Jāsāk vilkt ārā kartes un grāmatiņas ;) Svarīgākais – tikt galā ar nokļūšanu uz centru no lidostas un otrādi – pārējais jau gan jau kaut kā ;)
07:34 pm
laikam pieleca regulaaraa noguruma un nespeeka iemesls..peedeejo divu dienu apseestiiba ar bieteem pateica priekshaa. divu dienu laikaa astonjas bietiites notiesaatas un gribas veeel un veeel, un veel. plikas - vnk ar garshvielaam. bez kaadiem kreejumiem, meerceem, majoneezeem, eljljaam utt. un veel... un veel shausmiigi gribas aknas..
triis reizes var mineet, kaapeec... :>
dzelzs atkal ir par maz manii...
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:24 pm GMT.