smth
May 14th, 2011 
08:25 am
naktii daudz mazu sapniishu par viskautko. tagad pat atcereeties gruuti, bet zinu, ka bija daudz un kraasaini. liidz ar to shoriit taada nedaudz salauzta sajuuta. bet nekas. labi, ka shodien ir briivdiena. aizstaigaas liidz rokaam un tad varees pasnaust kaadu briitinju. ja buus labs laiks, ja neliist, tad varbuut vakaraa buus speeks arii kaadu muzeju nakts pasaakumu apmeekleet..vispaar rodas kjeceriiga aizbraukt nedaudz prom no riigas, lai nav pa burzmu jaamokas. bet tad jau redzees.
08:32 am
divu gadu laikaa nekas nav mainiijies attieciibaa uz sho dziesmu. joprojaam patiik.. klikt, lai klausiitos
janciigaakais ir tas, ka shii dziesma speej joprojaam ljoti spilgti atsaukt divus gadus senus notikumus. un tas man patiik :)
06:29 pm
diena pa riigu ar rokaam. saulee labi :) eenaa - auksti ;) kameer kameru laadeejaam, pa glaazei alus/viina galerijaa riiga ar skatu uz pilseetu :) shis klips taads saulaini gaishs buus :) trakaakais ir tas, ka katraa filmeeshanas reizee pieliip cita dziesma - taa, kura tiek filmeeta ;)
muzeju nakts tuvoshanaas ir juutama - ielaas saak spietot paarishi un gjiemenes ;)
un pie zvaigznes valdemaara ielaa jau krietna rinda - protams, ka iespeeja iegaadaaties graamatas ar 30 vai pat 50% atlaidi iedarbojas zibeniigi :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:32 pm GMT.