smth
May 9th, 2011 
06:54 am
maaju piesmarzhojusi uuudenspiipe (uz viina un piparmeetraam taisiitaa :) ). vakardienas veedinaashaana neliidz. bet nekaitina. patiik. :)
nu,ko-atkal viena darba nedeelja. shonedeelj buus visa daudz. atkal pilns kalendaars aprakstiits - atgriezhos ierastajaa ritmaa. tiesa, miegs shodien naaks, jo vakar atkal viens ekstraa pasaakums jau paveelaa vakaraa - bija jaauztaisa meiteneem prezentaacija par lv.. bish dusmu uzsita, ka tas atkal man jaadara, bet nu labi. zinu, ka man aatraak bija to izdariit, nevis gaidiit, kameer vinjas pashas kaut ko uztaisa un tad veel tulkot.
07:04 am
shii riita priecinjsh - mazais video blodzinjsh no rokaam:
Par Spaarniem un Veeju.
04:13 pm
Būtu jau labi, ja būtu komandējums uz Varšavu jūnijā. Tikai nevar saprast – lidot vai braukt ar auto. Naudas ziņā sanāks tas pats. Laika ziņā, protams, lidot.. Pārvietošanās pa pilsētu, laikam tomēr auto.. bet nu redzēs.
10:36 pm
ūdenspīpe tāāāāāāāā piesmaržojusi māju.... fooooršiņi.. :) negribas nemaz vēdināt - dikti cmuki ;)

teātris šodien - Leo.Pēdējā bohēma. Tomēr pietrūka līdz: "jā, es noticēju". Dalītas jūtas, lai gan beigās tomēr tās vairāk bija ar plusiņa zīmi. Nedaudz par daudz tīri tādas shematiskas pieejas dzīvesstāstam. Kaut kur arī klišejiski. Pietrūka tēlu dziļuma. Bet nu Maestro... :)
10:54 pm
modernie 30-35gadnieki jūtās paarguruši no darbiem, rutīnas, vadības attieksmes utt. tāpēc maina dzīvi, vai nu paņemot garus atvaļinājumus, vai vnk aizejot no darba.
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:28 pm GMT.