smth
May 4th, 2011 
12:28 am
Если ты упустил свой шанс, никогда не думай, что он последний, будут ещё и другие шансы, которые ты упустишь.
12:52 am
nu, ko. runu buushu iztulkojusi. un tieshi uz tulkojuma beigaam saak atveerties chakras - tagad vareetu norukaat pie kaada lielaaka darba veel vismaz paaris stundas. bet... nav jau ko - viss ir darbaa ;) un pareizi - nav ko maajaas stiept darbu bez vajadziibas :)
bet vispaar. par shito vienreiz saakshu pa pirkstiem sist - prasiit iztulkot visu peedeejaa briidii... jau ieprieksheejo reizi teicu, ka lai shitaa vairs nedara. bet.. nee. atkal tas pats :>laikam jaaieviesh soda sankcijas ;D
01:10 am
netipiski. duksis nedaudz iekraacaas. vai vnk ieshnjaacaas miegaa?
11:11 am
riita priecinjsh no rokaam :) kopdziesmas mazs video ;)
skatos un smaidaas, jo visus vinju paziistu :) jo atceros do dienu, ka shii dziesma tika dziedaata :)kaut kaa tie jaunieshi kljuvushi tuvi :)
klikt, lai skatiitos.
11:37 am
shonakt sapnjos - milzu ugunsgreeks. saaka degt arii muusu lauku maaja. nodzeesa un nekas nebija, tikai durvis naacaas iznjemt no vecaas vietas un paarcelt vairaak uz kreiso pusi. peec tam dega aabele, kas ir tieshi pretii kaapneem. ar mazu spainiiti staigaaju shurpu-turpu un centos nodzeest.
tas viss uz paarmainjaam?
12:30 pm
kaitina taas reizes, kad aniiszvaigznes sadalaas eedienaa pa pirmreizinaataajiem. tad kjeselee aaraa taas detaljas :(
12:44 pm
nedeelju atpakalj kjemeros )
12:51 pm
tomeer labi, ka maajaas ir silti. var mieriigi mazgaat velju un neuztraukties par mitrumu. un labi, ka basaam kaajaam var vazaaties pa maaju. ar shausmaam domaaju par to, ka riit uz darbu, bet tur kabinetaa atkal buus 14-15 graadi ;(
04:37 pm
gribas pasaakumu svaigaa gaisaa. ar galjas cepshanu.
06:04 pm
peedeejaa laikaa pateereeju daudz auglju un ogu. kaa nevienu pavasari. un nebeidzu priecaaties, ka vasaraa tika saldeetavaa saliktas i avenes, i zemenes, i mellenes, i upenes, i jaanjogas.. :)
07:55 pm
seenju zupa un hokejs.
zupas rezultaats labs, hokeja rezultaats - skumjsh.
10:50 pm
kaa jau biezhi gadas - vienas briivdienas par maz ;) mierina gan tas, ka tikai divas darba diena un tad atkal divas briivdienas ;)
11:13 pm
utji-putji. arlabunakti.
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:25 pm GMT.