smth
April 12th, 2011 
07:31 am
likos uz auss vakar un domaaju par to, kam suutiit esemesus no riita par to, ka nebuushu. no riita pamostos un saprotu, ka temperatuuras ta gandriiz nav (36,8 ierasto 36,2 vietaa neskaitaas), taapeec... taapeec iedzershu 1 gramu C vitamiina no riita, iekodiis kaadu skaabpiena produktu un dosies ka darba virzienaa. ja paliks sliktaak, vienmeer var atvelties uz maajaam.
jebkuraa gadiijumaa, labriit, tauta!
07:38 am
ilgu laiku nesaprata braalja eeshanas ieradumu - kartupelju pankuukas ar biezpienu. shodien pameegjinaaju un sapratu, ka kaut kas tajaa ir! :)
09:45 am
Saņēmu atvaļinājuma rīkojumu un krietnu brīdi stulbi blenzu.. rīkojumā rakstīts, ka mana viena kalendārā nedēļa ir par periodu deviņu mēnešu garumā. Kasīju, kasīju pauri, un piezvanīju personāldaļai, lai pārliecinātos, vai es nemāku skaitīt, vai viņi ir kļūdījušies... Ne ar pārāk lielu sajūsmu, tomēr pacēla visus papīrus.. un izrādījās, ka perioda sākums ta` ir pareizi, bet beigas.. beigas tiešām ir nepareizas. Atvainojās un teicās izlabot rīkojumu. Sirds tagad mierīga.
Es laikam tiešām piederu pie to darbinieku sugas, kuri seko līdzi i šādiem rīkojumiem ar visiem periodiem, i algas lapiņās rakstītajam.. Ar grāmatvežiem tikai divreiz 11 gadu laikā ir bijušas domstarpības, bet ar personāldaļu... pēdējā laikā kaut kā biežāk sanāk piefiksēt, ka viņi kādu kļūdiņu pieļāvuši...
02:13 pm
Viena bēdīga ziņa šodien - manas vecmammas brālēns (kuru šaurākā ģimenes lokā saucām pans) miris. Kaut kādu vīrusu noķēris un nav spējis tikt no tā vaļā. Bet, nu vecums jau viņam arī krietns - pēc 80... Būs tagad tikai jātiek skaidrībā, kad būs bēres un vai normāli tieku uz tām.
Vispār savādi, man viņš vienmēr licies kā tāds nedaudz ne no mūsu radiem – kaut kur nedaudz pāri viņš stāvēja. Bet visi to pieņēma, jo zināja – Staņislavs vnk tāds ir. Līdz ar to arī attiecības lielākoties ir bijušas tādas pieklājīgi vēsas – tikāmies uz kāzām un bērēm.
10:49 pm
viss vakars ar melodisko roku bildeem. skatos un atkal, un atkal, un atkal atgriezhos sestdienaa...
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:27 pm GMT.