smth
April 10th, 2011 
07:29 am
no vienas puses kaitina shis - katru riitu - arii briivdienaas - mosties kaa parasti. vieniigais labums, kad peec agraa riita ceeliena briivdienaas var atkal ieliist gultaa un guleet ;)
07:42 am - kaa kakjim izkonkureet internetu :)


skatiities taalaak.
04:03 pm
piesleejos beidzot un pabrokastoju. bet vienalga - miegs naak un vareetu nolikties atkal sliipi. no vienas puses riebj shii nedeeljas nogalju guleeshana, guleeshana, guleeshana. bet no otras puses.. darba dienaas jau nesanaak. veel pusotra nedeelja un tad... tad varees dziivot nedaudz citaa rezhimaa.
05:50 pm
vakar piedziivoju briidi, kad palika pavisam neomulīgi.. posos jau uz miilgraavi pie jaunieshiem, un, ejot aaraa pa maajas durviim uzskreeju seetniecei un vienai kaiminjienei. abas shkjendeejaas par to, ka visas pasta kastes piebaaztas ar reklaamaviizeem un turklaat dalja no shiim reklaamaviizeem meetaajaas uz zemes.. kaiminjiene raajaas un teica - kaadeelj jaabaazh taas reklaamas visaas pasta kastees, ja taaapat jau puse maajas ir tuksha??!!?? vnk shii vinjas fraaze izteica to, kas patiesiibaa ir - mees paliekam mazaak, jo dodamies prom.. un kaut kaa neomuliigi saaka palikt, jo iedomaajos par spociigajaam daudzstaavu maajaam, kur tikai dazhos logos deg vakaros gaisma.. kaut kaa dikti nepatiikami ap sirdi paliek.
06:53 pm
peec vakardienas shaadi video aizvien vairaak saak patikt ;)
klikt, lai noskatiitos.
08:21 pm
shodien kaut kur ir pazaudeejusies mana ceriiba uz to, ka viss buus labi. kaut kaads tukshums un bezceriiba piezagusies.
10:22 pm
shiis dienas kino priecinjsh Broken Flowers (2005). pat negribas neko siikaak rakstiit. patika un punkts.
neliela nodeva bondiaadei, beidzot noskatiijos Quantum of Solace (2008). izklaideeja, bet nepaarsteidza. ar katru gadu dzhuudija dencha gan aizvien labaak patiik.
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:24 pm GMT.