smth
January 24th, 2011 
06:54 am
vakar agri noluuzu - nespeeju sevi paaraak ilgi uztureet vertikaalaa staavoklii. guleets ir it kaa krietni daudz, bet juutu, ka tomeer pietruukst taa viena diena, ko parasti nedeeljas nogalee nogulshnjaa.
shii nedeelja buus pilniigs aarpraats, iipashi jau 4diena, kad vienaa laikaa ir jaabuut 3 dazhaadaas vietaas. atkal jaakloneejas. bet nu labi. gan jau kaut kaa tiks galaa.
07:00 am
laikam kljuustu veca. patiik shii reklaama un shiis smarzhas. a varbuut taapeec, ka vnk patiik kallas, patiik shii reklaama un shiis smarzhas..
06:11 pm
atcereejos, ka nesen uzduuros infai, ka bi2 kopaa ar krievijas iekshmina orkjestri uzcepinaajushi albumu :) pamekleeju.. un sho to atradu :)
shis, kaa jau viens no komenteetaajiem rakstiija - atgaadina nedaudz kaadu dzheimsa bonda teemu :)
klausiities sheit
08:16 pm
shodien gatavoju Pork ragout with carrots & cumin . Aizvien vairaak saak iepatikties kumiina smarzha. un vispaar secinu, ka regulaari atgriezhos pie ljoti retaam lietaam - joprojaam turpinu eksperimentus virtuvee. galvenais priekshnosaciijums - lai sastaavdaljas buutu tomeer taadas, kas maajaas vienmeer (vai gandriiz vienmeer) ir un lai nebuutu paaraak ilgi jaagatavo (vakaraa peec darba tomeer ir pietiekami liels nogurums) :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 3:29 am GMT.