smth
December 27th, 2010 
07:31 am
vakardienas rosiiba nogaaza vakaraa aatri no kaajaam. bet krietni izbrezu dazhus stuurus :)
guleeju shonakt tieshaam labi (iznjemot to, ka duksim bija naktii bizojamais :D) nu, patiik man svaigi izmazgaata, izgludinaata gultas velja izveedinaataa istabaa ;)
ja godiigi, tad itin nemaz negribas iet uz darbu. gribas briivdienas ;) gribas adiit :) un veel vareetu veel kaadu stuuri maajaas izberzt :) turklaat gribas uztaisiit reviiziiju pukju podos - jaaizmeezh buutu tas, kas iisti pie manis negrib augt, kas mokaas un mokaas..
07:21 pm
peedejaas dienaas peetu ledusskapi. vienu briidi vinjsh nepavisam negribeeja saldeet. aizbraucu uz laukiem un tikai vakar beidzot atsaldeeju. no riita temperatuura iekshaa ir ok, tagad vakaraa arii. laikam gan satraukums par jauna ledusskapja neplaanoto iegaadi shoreiz ies secen..(lai gan shodien pa dienu jau izpeetiiju situaaciju interneta viekalos :) ). visus ziemassveetkus ieksheeji cepos par sho iespeejamo probleemu, bet shoreiz tas bija nevajadziigi. laikam. turpinaashu veerot to savu balto, dzeseejosho briinumu.
07:24 pm
ak, jaa. pietruukst idejas, ko dariit ar kukuruuzas putraimiem... ;(
08:05 pm
shogad zsv no vecaakiem sanjeemu...tadzhinu :) shodien likshu meerceeties, lai riit meegjinaatu uzmargot galju ar daarzenjiem ;) taa teikt esmu iedegusies ar sho ideju :D laikam ne ar vienu gatavoshanas ieriici man nav bijusi taada apseestiiba, ka vajag, vajag, vajag ;)
10:09 pm
bet vispaar.. jaabiidas gultas virzienaa. jaapalasa nedaudz un jaaiet guleet. riit atkal uz darbu.

10:21 pm - iisi un kodoliigi.
Если человек лишен чувства юмора, значит, было за что.
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:22 am GMT.