smth
December 16th, 2010 
07:36 am
nepatiik man shii pashsajuuta. no riita it kaa viss ir ok, vakaram naakot, uzraapjas augstaak mazaa temperatuura. pagaidaam ciinos ar vitamiiniem un eljljaam un teejaam. ceru, ka izkuunjaashos.
bet patiik cita lieta - vakari peedeejaa laikaa tiek pavadiiti prom no datora ar adiikli rokaa. un, katru vakaru darbojoties, var redzeet, ka tas gabals iet uz priekshu.
bet vispaar.. nedaudz shausma paarnjem - jau ceturtdiena. nemaz nepamanu kaa taas dienas paskrien. toties aizvien vairaak domaaju par to, kaa naakamgad taas savas 9 atvaljinaajuma nedeeljas pa meeneshiem salikt. tuuliit janvaara saakumaa prasiis atvaljinaajuma grafikus, a man pat idejas nav, ko dariit ar to visu.
un veel..ar skubu jaaizdomaa viljnjas datumi,lai var norezerveet viesnicu.
07:41 am - bet vispaar.. labriit!
09:49 am
Apskatīju letas virsrakstus un nesaprotu, kas notiek:

09:43 Saeima neapstiprina Judinu par Augstākās tiesas tiesnesi nez, ar ko viņš nepatika? Ar to, ka, iespējams, ir savādāks? Ne-vadāms?
09:29 Neatbalsta grozījumus pašvaldību vēlēšanu likumā, kas liktu amatpersonām atstāt amatu jau kandidēšanas laikā  pareizi, pašiem par sevi jāparūpējas
09:27 Saeimas komisijas skatīs ierosinājumu pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētkus noteikt par svētku dienām  par šo patiesībā laikam es priecājos. Sen bija laiks. Jo pietiekami daudz cilvēku pieder šīm reliģiskajām organizācijām.
08:12 Laikraksts: Pasažierim par braukšanu bez biļetes pieprasīts 45 latu naudassods  kur ir samērīgums?
07:31 Izmaiņas plānotas vairāku SM pārraudzīto uzņēmumu valdēs  partijas lietas. Pārāk acīmredzami.
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:19 am GMT.