smth
December 14th, 2010 
07:01 am
kaa naak miegs... atkal ilgi adiiiju. gruuti apstaaties - visu laiku iekshaa viens mazais, negantais seezh un chukst - veel vienu rindinju, veel vienu rindinju.. toties no riita tas pats mazais, negantais chukst - veel piecas minuutiites, veel piecas minuutiites.
eh..shitaa buus, kameer nepabeigshu adiit :>
08:58 am
Horoskops šodien saka, ka jāiegādājas kaut kas jauns – vienalga vai kāda lieta, vai jauna pieredze. Tas viss nākotnē būs noderīgs. Hmm.. nu, redzēs, redzēs.
Bet vispār, šodien viss ir ne tā kaut kā. Tie baltie mēsli sāk krist uz nerva. Īpaši, ja jāpārvietojas pa Rīgas ielām un ja tie mēsli (sīki un asi) acīs krīt. Un kupena mašīnas vietā arī kaitina. Vēl šodien riebjas cilvēki, kuri pārāk stipri sasmaržojušies vai iet pa priekšu un pīpē. Deguns kaut kāds dikti jūtelīgs ir. Ka tik slimība nemetas klāt. Ceru, ka tomēr Līga nebūs mani aplipinājusi. Vēl šodien kaitina cilvēki, kas nāk pretī un redz, ka taciņa ta šaura, bet nespēj pagriezt savu plecu, lai tomēr nenāktos ar mani sadurties. Hā-hā-hā. Tu vari salocīties deviņos līkumos, bet kāds pretī noteikti gadīsies, kuram jūra līdz ceļiem un tu paliec ar sāpošu plecu.
Vārdu sakot, šodien esmu kašķīga.
12:44 pm - Visbiezākā sniega sega joprojām saglabājas Rīgā
Publicēta: 12:19 14.12.2010.
Rīga, 14.dec., LETA. Neskatoties uz to, ka brīvdienās vairāk snidzis Kolkā, visbiezākā sniega sega joprojām saglabājas Rīgā, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.
Rīgā sniega segas augstums ir 35 centimetri, Rucavā - 27 centimetri, Alūksnē - 23 centimetri, Zosēnos un Skrīveros - 22 centimetri, Stendē - 21 centimetrs, Skultē - 20 centimetri, savukārt Daugavpilī un Dobelē - 17 centimetri.
Plānāka sniega sega izveidojusies jūras piekrastē - Kolkā sniega sega ir 12 centimetri, Ventspilī - 11 centimetri, bet Liepājā - 10 centimetri.
Sinoptiķi prognozē, ka šodien un naktī uz rītdienu sniegs vēl ir gaidāms, bet tad debesis skaidrosies un nokrišņi vairs nav gaidāmi, taču kļūs aukstāks.
Naktī uz 16.decembri austrumu rajonos gaisa temperatūra būs no mīnus 18 līdz mīnus 23 grādiem, bet citviet Latvijā no mīnus 14 līdz 19 grādiem, savukārt dienā jūras piekrastē gaisa temperatūra var sasniegt plus 1 grādu, bet austrumu rajonos tajā pašā laikā gaidāms sals līdz mīnus 15 grādiem.
Arī pēc ceturtdienas Latvijā saglabāsies sals, naktīs sasniedzot mīnus 18, mīnus 23 grādus, bet dienā - mīnus 15, mīnus 20 grādus. Vienīgi piekrastes rajonos būs nedaudz siltāk, taču arī tur gaisa temperatūra var noslīdēt līdz mīnus 14 grādiem.
03:51 pm - "airBaltic" lidmašīna pēc nosēšanās ar priekšējo šasiju ieslīdējusi sniegā
Publicēta: 15:49 14.12.2010.
Rīga, 14.dec., NOZARE.LV. Aviosabiedrība "airBaltic" lidmašīna šodien pēc nosēšanās Rīgas lidostā ar priekšējo šasiju ieslīdējusi sniegā, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja lidsabiedrībā.
Starpgadījums notika lidojumā BT602 no Briseles uz Rīgu. Plkst.14.06 lidmašīna "Bombardier Q400Next Gen" pēc plānotās nosēšanās lidostā "Rīga" ar priekšējo šasiju ieslīdēja sniegā. Negadījums noticis jau pēc plānotas nosēšanās, veicot apgriešanās manevru ceļā uz stāvvietu.
Pēc "airBaltic" rīcībā esošajiem datiem, lidmašīnā bija 33 pasažieri un četri apkalpes locekļi. Incidentā cietušo nav, un lidmašīna pati veica ceļu uz stāvvietu, kur patlaban atrodas.
Lidostas preses sekretārs Mārtiņš Langrāts informē, ka šī negadījuma dēļ uz uz 35 minūtēm šodien tika slēgts starptautiskās lidostas "Rīga" skrejceļš. Viņš skaidro, ka "airBaltic" lidmašīna esot izbraukusi ārpus skrejceļa robežām uz sānu drošības joslas. Vienlaikus Langrāts uzsver, ka lidostas "Rīga" skrejceļš pilnībā atbilda visiem drošas gaisa satiksmes standartiem - ar atbilstošu saķeres koeficientu.
"airBaltic" atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām.
Šis nav pirmais negadījums, kurā iesaistītas "airBaltic" nesen iegādātās lidmašīnas "Bombardier Q400Next Gen". "airBaltic" reisa Rīga-Brisele lidmašīna "Bombardier Q400 NextGen" 5.decembrī plkst.19.08 veica iepriekš neplānotu nosēšanos Rīgas lidostā, jo bijuši traucējumi salona spiediena režīmā. Līdzīgu problēmu dēļ kāda "airBaltic" lidmašīna atgriezusies lidostā "Rīga" novembra beigās.
Jau ziņots, ka decembra sākumā "airBaltic" pabeigusi "Bombardier Q400 NextGen" lidmašīnu finansēšanas darījumu.
Kopā astoņas "Bombardier Q400 NextGen" lidmašīnas iegādājās uzņēmums "Nordic Aviation Capital AS" (NAC), no kura aviokompānija "airBaltic" lidmašīnas saņems līzingā. Kopējā lidmašīnu vērtība pēc cenrāža ir 212 miljoni ASV dolāru (aptuveni 114,5 miljoni latu).
"airBaltic" ir AS, kas dibināta 1995.gadā. Uzņēmuma galvenie akcionāri ir Latvijas valsts ar 52,6% akcijām un SIA "Baltijas aviācijas sistēmas" - 47,2% akciju. "airBaltic" flotē ir 29 lidmašīnas: sešas "Boeing 737-500", astoņas "Boeing 737-300", divas "Boeing 757-200", desmit "Fokker 50" un trīs "Bombardier Q400Next Gen".
"airBaltic" veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām - Rīgas, Viļņas un Tallinas.
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:16 am GMT.