smth
December 9th, 2010 
07:23 am
vakar shalle izaardiita. piparkuuku miikla neuztaisiita. guleets 5 stundas. bet miegs pagaidaam nemaac nost. gan jau pa dienu uznaaks vaajuma briidis, kad gribeesies tik ljoti, ljoti guleet... nu, jaa, kafiju nedzeru jau laikam tresho nedeelju. vai tomeer otro? ai, nu neatceros vairs, bet krietnu briidi.
jaavelkas uz darbu. sho`n atkal daudz lietu un lietinju jaaizdara. veel laikam triis miitinji shonedeelj jaaiztur..un nedeeljas nogale arii vairs nav aiz kalniem.
07:25 am
jebkuraa gadiijumaa - labriit :>

12:15 pm - Rīgā izveidojusies 19 centimetrus bieza sniega sega
Publicēta: 12:01 09.12.2010.
Rīga, 9.dec., LETA. Rīgā izveidojusies apmēram 19 centimetrus bieza sniega sega.
Kā aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi, šorīt plkst.8 Rīgā bija izveidojusies 13 centimetrus bieza sniega sega, bet patlaban tā sasniegusi jau 19 centimetrus.
No rīta biezākā sniega sega bijusi Rucavā un Stendē, kur tā bija sasniegusi 18 centimetrus.
Sinoptiķi prognozē, ka snigšana Latvijā turpināsies līdz pat rītdienas vakaram. Ļoti stipra snigšana šodien gaidāma valsts austrumu daļā, kur sniega sega pieaugs vēl par 14 līdz 17 centimetriem. Dienas otrajā pusē intensīvāka snigšana gaidāma Latvijas centrālajā daļā un piekrastes rajonos.
03:40 pm - Rīgā stiprs putenis turpināsies līdz rītdienai
Publicēta: 12:59 09.12.2010.
Rīga, 9.dec., LETA. Rīgā stiprs putenis būs ne tikai šodien, bet arī rīt, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.
Stiprā sniega dēļ pilsētā veidosies arī sniega sanesumi.
Sagaidāms, ka Rīgā šodien snigs visu dienu, tādēļ pievakarē sniega segas pieaugums sasniegs 14 līdz 17 centimetrus, kas vērtējama kā stipra snigšana.
Kā ziņots, sinoptiķi prognozē, ka snigšana Latvijā turpināsies līdz pat rītdienas vakaram. Ļoti stipra snigšana šodien gaidāma valsts austrumu daļā, kur sniega sega pieaugs vēl par 14 līdz 17 centimetriem. Dienas otrajā pusē intensīvāka snigšana gaidāma Latvijas centrālajā daļā un piekrastes rajonos.

Aaaaaa...... man vajag lāpstu, citādi laikam nekādi netikšu ārā no sniegiem...vispār joprojām brīnos, ka pagājušajā gadā spēju iztikt bez lāpstas. bet, nu šis gads liks beidzot to iegādāt :>
07:27 pm
kameer ir saimnieciskais jaauztaisa piparkuuku miikla. riitvakar vai pariit varees cept.
peec miiklas - operaacija "shalle".
07:34 pm - jautaajums na 'zasipku' :>
Является ли грехом посылка чертей на х*й?
08:20 pm
smaidu izraisa mana piparkuuku miiklas pieraksta beigas:
"Pievieno atlikušos miltus un samīca spīdīgu mīklu.
Usjo – ēd un dzer :)"
08:35 pm
pirmo reizi taisu piparkuukas ar bruuno (cukurniedru) cukuru. kraasa un smarzha pagaidaam ir laba. bet veel jau 2/3 miltu jaajauc klaat.
shoreiz tiek testeeta arii gourmet studio piparkuuku garshviela. piespeeru diezgan daudz un juutu, ka aniiss pamatiigi sit cauri. redzees, kas buus, kad lieshu klaat pie atlikushaas miiklas shito bruuveejumu.. eksperimentu vakars :> jebkuraa gadiijumaa viss ir pietiekamaa daudzumaa, lai neizdoshanaas gadiijumaa vareetu uzcept jaunu piparkuuku porciju ;)
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:17 am GMT.