smth
December 6th, 2010 
06:57 am
miegs naak. ljoti naak. jau tagad gribas vakaru, lai vareetu atkal nokrist guleet.
07:04 am - visnotalj tematiski.
06:25 pm
kaarteejaa diena, kad nepamaniiju, kaa laiks aizskrien. jaa, bija paaris nepatiikami starpgadiijumi, tomeer tie liidz dienas beigaam aizmirsaas, jo viss labi beidzaas.
toties ir labi darbinji izdariiti. beidzot aizsuutiiju kasko liiguma otro eksemplaaru apdroshinaataajam. aizsuutiiju arii veestuli vienai no valsts iestaadeem ar luugumu sniegt skaidrojumu, vai man tikai liekas, vai tieshaam viens normatiivaa akta projekts 'ozh' peec riktiigi nolobeetaam intereseem.
iepirku arii smukaas ziemassveetku markas ;)

varees tagad vakaraa veel astonjas atklaatnes aizsuutiit ;) ziemassveetku tuvoshanaas veicina veelmi iepricinaat ljauzhus ar smukaam atklaatneem ;)
veel - ne tik tipiski man, bet esmu atgriezusies pie vienas lietas - maajupceljaa saaku funktiereet, ko vakarinjaas gatavot ;) forshi! :) patiesiibaa planchiks jau ir vismaz uz triis dienaam :))
06:52 pm - a ja nu viss bija taa :)))
08:56 pm
vakar mani meegjinaaja nedaudz pavilkt uz holotropseansu. varbuut vnk paaskatiities, kaada buus mana reakcija uz shaadu piedaavaajumu.
pasmeejos un teicu, ka man nav motivaacijas kaut ko taadu pat pameegjinaat. pat neizraisa zinjkaariibu. uz ko vinjsh pasmeejaas un teica, ka vinjam arii nav.
09:19 pm
lielaakoties ir taa, ka gribas tikai mazos gabalus gludinaat, bet lielie taa arii paliek lidz briidim, kad vajag, vajag, vajag :) shodien..shodien ir briidis, kad nevajag, bet gribas to lielos gabalus ;) leenaa garaa, nesteidzoties, ir kur ieskrieties ar gludekli :) bez maz vai zheel, ka tik maz to lielo gabalu sakraajies :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:20 am GMT.