smth
November 2nd, 2010 
06:57 am
ZZS nosauc savus ministru amatu kandidātus:
Ja Valsts prezidents Valdis Zatlers kā premjera amata kandidātu nominēs Dombrovski, apvienoto Vides un reģionālās attīstības ministriju varētu vadīt pašreizējais vides ministrs Raimonds Vējonis, bet Zemkopības ministriju turpinās vadīt Jānis Dūklavs.
Satiksmes ministra amatam tiks virzīts līdzšinējais labklājības ministrs Uldis Augulis, izglītības ministra amatam - Rolands Broks, labklājības ministra amatam - Labklājības ministrijas Komunikāciju nodaļas vadītāja Ilona Jurševska, bet veselības ministra amatam - Liepājas slimnīcas vadītājs Juris Bārzdiņš.

izskataas, ka zzs ir izsmeelis savus kandidaatu resursus. vakar, braucot uz un no saulkrastiem, ar vairaakiem cilveekiem runaajaam par sho lietu. neliels shoks vairaakus ir paarnjeemis.
nu, ko.. jo taalaak, jo interesantaak :>
11:11 am - Gaismu atstarojošās vestes autovadītājiem būs obligātas
Publicēta: 13:01 01.11.2010.
Rīga, 1.nov., NOZARE.LV. Ja transportlīdzekļa vadītājs piespiedu apstāšanās gadījumā, nepietiekamas redzamības apstākļos un diennakts tumšajā laikā izies uz brauktuves vai ceļa nomales, viņam būs jāuzvelk gaismu atstarojošs apģērbs, piemēram, veste.
Šādas izmaiņas paredz grozījumi Ceļu satiksmes noteikumos, kas atbalstīti šodien Ministru kabineta sēdē.
Noteikumos papildinātas arī prasības velosipēdu aprīkojumam. Braucot diennakts tumšajā laikā vai nepietiekamas redzamības apstākļos, velosipēdam abos sānos - riteņos - jābūt diviem oranžiem gaismas atstarotājiem. Tāpat kā līdz šim, ritenim priekšpusē jādeg baltas gaismas lukturim, bet aizmugurē - sarkanam. Ja to nav vai nedeg, tad tā vietā jābūt attiecīgu krāsu atstarotājiem.
Satiksmes ministrija (SM) skaidro, ka Ceļu satiksmes noteikumi ir papildināti ar jaunu ceļa zīmi - "Joslas pasažieru sabiedriskajiem transportlīdzekļiem beigas".
Ieviests arī jauns luksofora signāls - sarkans krusts uz melna fona, kas informē par to, ka pretim braucošajiem transportlīdzekļu vadītājiem luksoforā deg aizliedzošais signāls.
Transportlīdzekļi ar iedegtu mirgojošu zilu bākuguni bez ieslēgta speciāla skaņas signāla, tāpat kā līdz šim, varēs neievērot apstāšanās un stāvēšanas noteikumus, bet līdz ar šiem grozījumiem tie drīkstēs neievērot arī aizliegumu mehāniskajiem transportlīdzekļiem braukt pa ietvēm, gājēju ceļiem, velosipēdu ceļiem, gājēju un velosipēdu ceļiem. Tāpat operatīvie transportlīdzekļi ar speciālu krāsojumu bez iedegtas zilas mirgojošas bākuguns un bez ieslēgta speciālā skaņas signāla drīkstēs neievērot Ceļu satiksmes noteikumu apakšpunktos minētos aizliegumus.
Ceļu satiksmes noteikumos veiktas arī citas izmaiņas, un ar pilnu grozījumu tekstu var iepazīties valdības mājaslapā.

Par vestēm nav nekādu iebildumu, jo tas ir normāli – citādi tie no tumsas iznirstošie pelēkie tēli... Bet nu operatīvie transportlīdzekļi.. īpaši jau bez iedegtām bākugunīm un skaņas signāla.. kaut kā gara acīm ieraudzīju bildīti – brauc tāds vnk operatīvais transportlīdzeklis bez nekā pa velo celiņu... :> un visiem jāpavācās malā :>
01:58 pm
Kamēr ar meitenēm staigājām par galeriju rīga secināju, ka laikam esmu pārāk nogurusi no visa un man patiešām kārojas dīkdienīga dzīve. Negribas risināt svešas problēmas, domāt par naudas pelnīšanu, cīnīties ar vakara nogurumu un rīta sagurumu.. gribas mieru un mieru, un mieru. Jā, laikam jau tiešām pietrūkst atvaļinājums. Nezinu. Bet šobrīd jūtos iztukšota un nogurusi no šī vāveres riteņa.
04:43 pm - Dombrovska valdība noliek pilnvaras
Publicēta: 16:33 02.11.2010.
Rīga, 2.nov., LETA. Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ("Vienotība") šodien nolasīja Ministru prezidenta Valda Dombrovska ("Vienotība") rakstisku iesniegumu, ar kuru viņš paziņo, ka viņa vadītā valdība noliek pilnvaras.
Šāds premjera paziņojums ir nepieciešams, lai Valsts prezidents varētu nominēt jaunu Ministru prezidenta amata kandidātu, kuru viņš aicina sastādīt valdību.
Šorīt, uzrunājot 10.Saeimu, Valsts prezidents Valdis Zatlers paziņoja, ka jau ir pieņēmis lēmumu aicināt Dombrovski sastādīt jauno Ministru kabinetu.
Saeimas sēde, kurā tiks apstiprināts jaunā Ministru kabineta sastāvs, notiks rīt, 3.novembrī, plkst.10.

nu, ko.. karalis ir miris, lai dziivo karalis...
bet vispaar.. incanti, incanti, kaa veiksies Valdim shaadaa sastaavaa.
08:06 pm - shii vakara noskanjojums
Я так хотел тебя спросить
наверно просто ветром быть
и не давать себе забыть чем ты живешь
и чем полна твоя тетрадь
тебя дожди учили ждать
И он не сможет опоздать, кого ты ждешь
И кто хранит тебя с небес
не знаю, ангел или бес
в герои всех твоих чудес я не гожусь
Но тот, кто так тебя хранит
я знаю, никогда не спит
и, все-таки, я за тебя боюсь
Небо закрытое над головой
хочешь, возьми это небо с собою
хочешь, верни это небо обратно
Это небо для тебя
В каком-то промежутке дня
нечетный воин у огня
еще не кончилась война
с ума сойти
он тот, кто снится тебе в дождь
он чем-то на тебя похож
и все, что ты так долго ждешь
уже в пути
Я так хотел тебя спросить
наверно просто ветром быть
и не давать себе забыть чем ты живешь
и чем полна твоя тетрадь
тебя дожди учили ждать
и он не сможет опоздать, кого ты ждешь
09:31 pm - smukaa iekshinja
This page was loaded Oct 11th 2024, 7:23 am GMT.