smth
October 29th, 2010 
06:58 am
vakar vakaraa bija veel viens priecinjsh:
Кто отоварил Путина?
08:49 am
paluureeju kalendaaraa un saprotu, ka novembra otraa puse man taada aizraujosha izskataas.
11.visa diena konferencee aarpus biroja
12.darba diena
13.darba diena
14.briivdiena
15.darba diena
16.-17.komandeejums
18-22.briivdienas
23.-24.darba diena
25.-27.komandeejums
28.-29.briivdiena
un tad 30.-3.darba diena
vismaz shobriid taa izskataas. vakar pametu aci netaa attieciibaa uz lidojumiem uz un no budapeshtas. viss, ko atradu, bija pieteikami nesakariigs. bet nu labi. gan jau kaut kaa. par budapeshtas braucienu saaks kaartiigaak domaat naakamnedeelj. bet vispaar, ja godiigi, tad vienu dienu, ejot paari daugavai pa akmens tiltu uzmaacaas kaut kaadas aarpraatiigaas atminjas par pirmo reizi budapeshtaa, kad otrajaa dienaa uzsniga pamatiigs sniegs un to, kaa gaaju no budas daljas uz peshtas dalju. khe. tikko iedomaajos, ka esmu redzeejusi budapeshtu februaara sniegaa, apriilja beigu cerinju un kastanju ziedos, tagad buus rudens :)
03:59 pm - Latvijas Pasts no nākamā gada pārtrauks pasta piegādi sestdienās
Publicēta: 15:51 29.10.2010.

Rīga, 29.okt., NOZARE.LV. Latvijas Pasta valde nolēmusi no 2011.gada sākuma pārtraukt pasta, tostarp preses izdevumu piegādi sestdienās, šodien žurnālistus prese konferencē paziņoja Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Aivars Veiss.
Lēmums veikt pasta piegādi un sūtījumu savākšanu tikai piecās nedēļas darba dienās pieņemts pēc "rūpīgas un izsvērtas analīzes", sacīja Veiss, norādot, ka klientu apkalpošana pasta nodaļās sestdienās un svētdienās turpināsies kā līdz šim.
Lēmums pārtraukt pasta piegādi ļaus uzņēmumam ietaupīt 500 000 līdz 800 000 latu.

nu, ko sestdienaas varees vairs negaidiit kaadu atklaatni. preses nepienaakshanu sestdienaa iipashi neizjutiishu - viss, kas ir piesaistiits konkreetai iznaakshanas dienai, naak konkreetajaa darba dienaa. meenesha zhurnaaliem - diena turp vai diena shurp vairs arii neko nenoziimees. un, ja godiigi, vienmeer esmu domaajusi, ka tie cilveeki, kas suudzaas par to, ka redziet narvesenaa vinji jau ir redzeejushi to meenesha zhurnaalu, bet pasta kastee taas veel nav, ir nedaudz diivainiishi. vai tieshaam taa diena-divas ir tik ljoti no svara?
bet, nu jaa - sestdienas turpmaak buus klusaas dienas pastkastee :>
bet vispaar. visa cita starpaa - jaasaak domaat, ko un kaa aboneet uz naakamo gadu.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:17 am GMT.