smth
October 22nd, 2010 
10:53 am
daugavpilii saaka snigt stundu atpakalj. kameer vedu ilveru uz daarzu un annu uz darbu, klausiijos raadio par to, kaa riigaa sniegi snieg un sasnieg leeni :D tagad arii pie manis ir atnaacis sniegs :>
smuki gan izskataas.
un veel viena lieta - pamodos, kaa parasti, bet ir pilniigi cita sajuuta, ja zini, ka no riita nekur nav jaaskrien, ka buus vesela briiva diena :) un, neskatoties uz to, ka it kaa guleets sveshaa maajaa, tomeer izguleejos tik labi! :) ai, riktiigi labaa sajuuta un oms :D jo riits jau saakaas ar smaidu, tikko pamodos, dzirdeeju kaa ilvers annai jautaaja, kad es atbraucu, ar ko es atbraucu un gribeeja mani iet modinaat, tomeer anna atrunaaja ;) un no riita man bija iisais kurss ieksh makviinijiem, tenisa, pingviiniem, peldeeshanas utt. :)
un veel par auto skaidrs, ka serviss riepas+eljlja+filtri+numurziimes lampinja buus riit jau astonjos no riita. shodien ap vieniem diagnostika veelreiz un laikam zondes iepirkshana+uzstaadiishana. bet nu redzees.
11:54 am - starp skaisti un pretiigi
a

taalaak )
12:29 pm
kad shkjiet, ka visiem viss ir labi, tikai tev neiet, der atcereeties sho:

Разводится баснописец Эзоп со своей женой. Ему друзья говорят:
– Зачем ты это делаешь? Она красива, умна, мать твоих детей.
Эзоп:
– Вот видите, башмак хорош. Но кто знает, где он мне жмет.
09:15 pm
bijaam uz Despicable Me (2010) 3D ieksh jaunaas zaales, par kuru letaa bija rakstiits, ka taa ir modernaaka un "Pateicoties sadarbībai ar "Sony", kas piegādājusi Daugavpils kinoteātrim Baltijā pirmo digitālā kino standarta 4K kinoteātra projektoru, "Silver Screen" iegūs trīs dimensiju (3D) un pasaulē asākos kinoteātra attēlus, kas apmeklētājiem pārvērtīs kino skatīšanos." :)
patika :) riktiigi pozitiivs oms :) ilveram arii patika:) lai gan bija bazha par to, vai triis ar astiiti gadus vecais kjipars pirmo reizi kjiniitii uzvediisies taa, lai visi paareejie arii var izbaudiit kino apmekleejumu, bet viss bija labi :) uzvedaas labi, chiikstulis, piikstulis nebija :)
un atgriezhoties pie filmas - forsha. tieshaam.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:24 am GMT.