smth
July 22nd, 2010 
09:09 am
shodien sanjeemu atklaatni. no honkongas. uz atklaatnes cilvis uzrakstiija, ka ir 14.maijs. bet neticeeju, ka viena atklaatne tik ilgi var celjot.. apskatiijos honkongas pasta ziimogu..15.maijs.. njaa - nedaudz vairaak nekaa divus meeneshus atklaatne kliida pie manis. bet labi, ka beidzot ieradaas, jo veestiijums uz atklaatnes bija taads dikti sirsniigs :)
vispaar ar atklaatneem ir taa, ka tas man iepatiikaas vai nu bildiites deelj, vai arii veestiijuma deelj. var gadiities taa, ka pati atklaatne nu, taa - nekas iipashs, bet veestijums ir tik bezgala sirsniigs, ka iepriecina sirdi un praatu :)
un veel atziishu godiigi, vienlaikus ganiit 20 atklaatnes jau saak palikt gruuti :) reti, kad ir taa, ka celjo visas 20.. lielaakoties 16-18.. un reizeem ienaak praataaa doma, ka varbuut mest tam visam mieru - taa teikt, latvietis praktiskais - kaapeec shkjiest naudu uz it kaa nelietderiigu padariishanu. bet - veel joprojaam ir patiikami sanjemt atklaatnes savaa pasta kastiitee. kameer buus shis sanjemshanas prieks, buus arii jaasuuta pashai:) turklaat - aizvien vairaak dazhaadu jaunu atklaatnju paraadaas. liidz ar to arii pashai ir interesanti - mekleet un suutiit to, ko cilveeki kaaro :)
09:17 am
doma ir shodien aiziet liidz origo paklausiities bezmaksas dzeza koncertu, bet vakaraa veel aizlaist liidz saulkrastiem.
10:56 pm
daugava shovakar taada raama. un debesis bija jaukas. un gaiss taads tveiciigs un piesaatinaats.
laikam gan man bija vajadziigi tie km, lai galvu izveedinaatu.
This page was loaded Oct 11th 2024, 3:31 pm GMT.