smth
July 15th, 2010 
12:52 pm
mosh ka nopirkt abonementu uz arsenaalu. nez uz 5 vai 10 filmaam?
12:57 pm - Festivālu norises vietās izvietos zobu birstīšu tirdzniecības automātus
Publicēta: 09:37 15.07.2010.

Rīga, 15.jūl., NOZARE.LV. Šovasar gaidāmo festivālu norises vietās tiks izvietoti zobu birstīšu tirdzniecības automāti, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Flashdent" oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs SIA "Baltic Tiger".
Vienreiz lietojamo zobu birstīšu tirdzniecības automāts tiks izvietots nedēļas nogalē Salacgrīvā notiekošā festivāla "Positivus" un nākamās nedēļas nogalē Liepājā notiekošā festivāla "Baltic Beach Party" norises vietā.
"Flashdent" komanda patlaban strādā pie projekta, lai nākotnē vienreizlietojamo zobu birstīšu automāti būtu pieejami jebkurā sabiedriskās ēdināšanas vietā, īpaši akcentējot skolas un citas mācību iestādes, šādā veidā rūpējoties par bērnu un jauniešu zobu higiēnu.
"Flashdent" birstīte ir inovatīvs, vienreiz lietojams zobu tīrīšanas līdzeklis, kuras kātiņā iestrādāta no dabīgām sastāvdaļām izgatavota zobu pasta. Zobu tīrīšanai nav nepieciešams ūdens. Videi draudzīgais zobu gēls arī neputo, pasargājot drēbes no traipiem.
Veselības veicināšanas valsts aģentūras pētījumi liecina, ka Latvijas iedzīvotāji zobu higiēnai nepievērš pietiekamu uzmanību, jo aptuveni tikai puse iedzīvotāju zobus tīra biežāk nekā vienu reizi dienā, bet zobārstu, piemēram, 2000.gadā, ne reizi nebija apmeklējusi trešā daļa Latvijas iedzīvotāju.

bet shii ideja man patiik. iipashi par sabiedriskaas eedinaashanas vietaam :)
03:31 pm
par arsenaalu izdomaaju - taa kaa pagaajushajaa arsenaalaa apmekleeju 3 filmas, tad droshaak ir pirkt biljeti uz 5 filmaam shogad. nezinu, vai vairaak sanaaks apmekleet.

un atcereejos, ka naakamnedeelj jau ir Saulkrasti Jazz. Shobriid izskataas, ka vareetu braukt otrdien, treshdien un sestdien uz Minhauzena Undu. varbuut vareetu veel aizlaist turp arii ceturtdien? jaapadomaa. bet jebkuraa gadiijumaa skaidrs, ka tradicijas jaaturpina ;)
03:50 pm
un tomeer no vienas puses ir labi, ja tev ir nosaciita briiviiba - kad vari iet un dariit lietas, kas tev patiik un interesee. un nav jaanodarbojas ar otra cilveeka pierunaashanu, lai naak, lai brauc utt. liidzi... katrs dara to, kas vinju vairaak interesee, un neviens netiek spiidzinaats. un visi ir apmierinaati.
04:59 pm
tikko tikai attapu, ka jau riit tak jaadodas uz salacgriivu :) atkal buus garais vakars un maajaas buushu tikai ap saulleektu.. un tad dalja dienas gultaa, lai peecpusdienaa atkal var doties salacgriivas virzienaa ;)
05:10 pm
maza stastiska:
kabinetaa: + 31,1
aiz loga (rs dati): + 32,2

bet vispaar. darbaa saaku pierast pie tiem triisdemit ar astiiti :))
This page was loaded Oct 11th 2024, 3:23 pm GMT.