smth
July 2nd, 2010 
09:04 am
shoriit ir riits, kad man nav jaabuut noteiktaa laika kaa pie vecaakiem. ka mamma teica, kad pamosties, tad arii brauc.
shonakt bija arii pirmaa nakts, kad nekas un neviens netrauceeja guleet. ieprieksheejaas naktiis i spozhais meeness mani modinaaja, i kakja nepieklaajiigi skaljaa uzvediiba, i klepus gaisa sausuma deelj, i kas tik veel nee. shonakt guleejaas dikti labi :) un shonakt bija arii pirmaa nakts, kad duksis beidzot atveelaas pie manis naktii. tiesa, ne jau guleet, bet vismaz atliida apskatiit, kaa es gulju un apostiit mani :)
shoriit paskatiijos spogulii un sapratu, ka izskatos joprojaam paaraak baala :D katru vakaru domaaju par to, ka esmu paaraak sarkana, bet no riita - ka paaraak baala :) nu, ko lai dara, ka gribas to bruunumu tuuliit un uzreiz.
nu, ko. vienu hausa seeriju jaanoskataas un tad var braukt pie vecaakiem :) gribas savu ikriita brokastu zemenju devu sanjemt :)
10:24 pm
diena kaa diena. pa maajaam. atkal zemenju lasiishana, pusdienu un vakarinju gatavoshana :) shodien vakaraa izberzu virtuvi maajaas :) riit jaaizbrauc pa visu maaju ar putekljusuuceju, jaatved pukjes un varees godam sagaidiit sveetdienu :)
riit buus ne-viegla diena. siens, siens, siens.. bet tad beidzot buus miers vismaz ar to.
aarstneiciibas augu vaakshana shodien kaut kaa nesanaaca.. toties radaas veel paaris biedri, kas tika iekljauti vaacamo augu sarakstaa ;)
visaadi citaadi turpinu tieshi to pashu - eedu zemenes un visaadus zaljumus, censhos atraadiities ik pa briidim sauliitei, censhos nedomaat par darbu, lai gan tas nav viegli... un veel. pamaniiju, ka taa ir vienmeer vasaras atvaljinaajumos pie vecaakiem - gulju pusdienslaiku :))))
This page was loaded Oct 11th 2024, 3:31 pm GMT.