smth
June 30th, 2010 
07:54 pm
saulei atraadiijos. taa kaa riita ceelienu liidz 11 straadaajaam, tad nepiecepos paaraak :)
vesela kaudze aarstnieciibas zaaliishu savaaktas - i asinszaales, i bruungalviites, i ganu plikstinju, i kaut kaadas tur vijoliites, i klinjgjeriites, i pelashkji, i veel kaut kas (vairs neatceros kas) :) viss smuki sasiets slotinjaas un aizstiepts uz beeninjiem, lai zhuust :) riitdien plaanots ievaakt rudzupukjes, viigriezes, varbuut nedaudz arii naatres. laikam saimnieciibaa nodereetu arii celjtekas. un veel jaatrod ari kaada zemaaka liepa.
vaardu sakot, turpinu puusties, pateereet lielos daudzumos zemenes, shodien arii ieliidu avenees - i sarkanajas, i baltajaas.:)
saule, svaigais gaiss, pilseetas burzmas neesamiiba dara savu pozitiivo darbinju :)
un veel. radaas planchiks panjemt 2 bezalgas dienas uz annas dienu. tad vareetu 4 dienas sheit atkal nodziivoties. dziive relatiivi shkjirti no vecaakiem tomeer ir laba lieta :)
10:15 pm
nedaudz riebj, ka odu un dunduru kodieni tik ljoti niez. censhos ieskaidrot sev, ka nedriikst kasiit, bet ik pa briidim roka pasliid.
vienigais priecinjsh, ka vakara gaismaa shodien ieguutais bruunums shkjiet veel bruunaaks :)
bet vispaar. shodien kaut kaa ir sajuuta, ka es nepaguushu pietiekami bruuna atgriezties riigaa :) darba dienaa jau nekaada izliishana sauliitee nesanaak. atliek tikai briivdienas.. bet briivdienaas.. briivdienaas meedz buut dazhaadi - gan izguleeties gribas, gan maajas darbus izdariit. nezinu, shogad man kaut kaa bish piemetaas apseestiiba ar to saules bruunumu.
10:23 pm
ielidoja vabole un duksis bailigi apostiija jauno cieminju.. tikliidz tas saaka kusteeties, duksis bailiigi atleeca. pie sevis nodomaaju - smalka pilseetniece man taa duuda. tagad leeni seko liidzi vaboles paarvietoshanaas trajektorijai - a ja nu kas :> a ja nu ir reaali draudi dziiviibai un veseliibai... :)
bet vispaar. beidzot saaku redzeet duksi, citaadi pirmaas dienas vinja vairaak slapstiijaas pa maaju. shodien beidzot jau atrodas vienaa istabaa ar mani ilgaaku laiku :) galu galaa shii teritorija vinjai taada pietiekami maz zinaama. uz ziemassveetkiem bija paaraak daudz cilveeku, taapeec lielaakoties vinja seedeeja skapii. bet tagad.. tagad klusums un miers :) var iepaziit visus struurus un skanjas ;) kad brauksim tresho reizi shurp, tad visdriizaak vazaasies pa sho maaju kaa pa saveejo :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:20 pm GMT.