smth
June 24th, 2010 
07:46 am
vakar vakaraa grimu paardomaas par rudens atvaljinaajumu. paluukoju edeserta piedaavaajumus uz ciirihi, madridi, barselonu un ateenaam. un pie reizes ari viesniicu piedaavaajumus. bet nenopirku ne biljetes, ne viesniicu rezerveeju. jo atcereejos par viljnjas iespeeju.
patiesiibaa es zinu, kaapeec taads nemiers - sen nav buuts komandeejumaa. liidz gada beigaam zinu tikai par vienu komandeejumu, kuram 100% buutu jaabuut - budapeshta novembri-decembrii. paareejais viss ir atkariigs no vilksvinjuzinkaa.
bet vispaar. laikam beidzot dazhas lietas no papiirplaanoshanas jaapaarliek uz reaalu izpildi dziivee. briivais laiks arii it kaa ir diezgan daudz - shobriid 18 dienas (dalja veel 2008.gada atlikumi) + veel 21 diena atvaljinaajuma par ieprieksheejo gadu + laikam 7 papildatvaljinaajuma dienas + 4 bezalgas atvaljinaajuma dienas. un tas viss ir liidz gada beigaam. liidz janvaara beigaam buushu nopelniijusi veel 4 kalendaara nedeeljas atvaljinaajuma. ja citi jau saak iet atvaljinaajumaa 'avansaa', tad man regulaari ir tieshi preteejais - nekaadi nevaru tikt liidzi saviem periodiem. un veel - nezinu, kaapeec bet gada otrajaa pusee vienmeer par sho 'nopelniito' briivo laiku daudz domaaju. kaut kaa taa ir iegaajies, ka lielaakoties izmantoju to tieshi gada otrajaa pusgadaa. cik esmu meegjinaajusi paarlikt kaut ko uz pavasari - nekad nav sanaacis. laikam jau taapeec gada pirmaa dalja man sanaak tik smaga - ciinies un njemies un gaidi to juuliju, kad buus iespeeja pazust uz kaadu briidi no darba.. tad atgriezies, palaid paareejos atvaljinaajumaa un atkal pats pazuudi septembrii. un tad veel oktobra beigaas uz nedeelju kopaa ar skolniekiem atpuuties, un tad jau mazais streekjiitis liidz ziemassveetkiem, kad atkal visus sveetkus mieriigi pa maajaam dziivo.
varbuut laiks lauzt vecos ieradumus?
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:21 pm GMT.