smth
June 6th, 2010 
08:04 am
vakardienas iiss apraksts:
guleet, guleet, guleet, eest, kaada filma, guleet, guleet, guleet, pagludinaat velju, eest, guleet, guleet, guleet, filma, guleet, guleet, guleet..
jaa, nekaa aizraujosha, bet 50 stundu darba nedeelja bija nogurdinaajusi. turklaat peedeejaa laikaa briinishkjiigaa koleegje aizvien intensiivaak ruupeejas par to, lai ir ne tikai darba probleemas, ko risinaat.
08:36 am
nevar saprast..varbuut tomeer aizdoties liidz briivdabas muzejam? ljauzhi tuukstoshi vakar tur bija.. gan jau shodien arii buus.. bet ir paaris lietas, ko shausmiigi gribas - bekubodes maize ar spekjiiti un grauzdeetas mandeles.. :> un gribas ieraudziit taadu maala kruuzi, lai uzreiz gribeetos panjemt un nopirkt. pagaajushajaa gadaa daudzas kruuzes redzeeju, bet kraasu salikumi nebija tie, kas galvaa izveidotajaa bildiitee..
hmmz...braukt? nebraukt?
07:42 pm
diena atkal sastaav no filmaam un guleeshanas. pashai pat bija paarsteigums, kad peecpusdienaa taaaaa uznaaca miegs, ka noguleeju vairaak nekaa triis stundas. un tas viss veel notiek neskatoties uz to, ka naktii ir guleets normaali.
laikam tieshaam ieprieksh neguleeto un stresu meegjinu dabuut no sevis aaraa.
jaa, it kaa ir zheel, ka visa nedeeljas nogale pa maajaam un.. pa gultu. bet laikam tieshaam organisms dod tieshus maajienus, kas man ir labaakais un noderiigaakais shobriid.
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:25 pm GMT.