smth
April 18th, 2010 
07:16 am - shii bilde nemaz neiepriecina :(
10:00 am
bljadj.
stulbie franchi iedomaajushies streikot. uz pariizi neaizbraukt ar vilcienu. izskataas, ka suutiishu meitenes caur shveici vai luksmeburgu uz vaaciju.
psc.
11:39 am
hmmz.. laikam gan pikja investeeshana ieksh muusu lidkompaanijas shonedelj nav nemaz tik praatiiga doma. a nu ka investeejam ieksh dzelzcelja, lai aatri varam nokljuut eiropas virzienaa, jo vvz, cik ilgi islandieshu vulkaans turpinaas izmeetaas pelnus :)
02:01 pm
zinja no Madrides: "Tikko izdevaas izciiniit biljeti uz FR Pariizi, kuru kaads bija atceelis. Riit iebraucam 13:00. Jaadomaa kaa taalaak tikt no turienes."
nu, ko..jaameklee naakamie vilcieni un autobusi.
seriaals ar atgrieshanos maajaas turpinaas. juutu, ka peec shii komandeejuma meitenes ilgi vairs nekur negribees braukt. un..tomeer labi vien ir, ka vinjas divataa brauc.
06:44 pm
Repše gaisa satiksmes haosa dēļ Rīgā no Madrides varētu atgriezties vien otrdien
Publicēta: 17:13 18.04.2010.
Rīga, 18.apr., LETA. Finanšu ministrs Einars Repše (JL), kurš šonedēļ Madridē piedalījās neformālā Eiropas Savienības Ekonomisko un finanšu jautājumu padomes (ECOFIN) un Eiropas-Āzijas (ASEM) finanšu ministru sanāksmēs, gaisa satiksmes haosa dēļ Latvijā varētu atgriezties tikai otrdien, 20.aprīlī.
Ministra pārstāvis Aleksis Jarockis aģentūrai LETA skaidroja, ka jau patlaban ministrs no Madrides Spānijā nokļuvis līdz Montpeljē Francijā. No Montpeljē Repše ar vilcienu dosies uz Parīzi.
Savukārt no Francijas galvaspilsētas uz Rīgu finanšu ministru nogādās Latvijas vēstniecības sarūpēta automašīna.
Līdz ar to ministrs Rīgā varētu ierasties aptuveni otrdien.
Neparedzētā situācija ietekmēs arī iepriekš plānoto ministra darba kārtību, piemēram, Repše nepiedalīsies ne nākamās nedēļas Ministru kabineta komitejas, ne, visticamāk, arī Ministru kabineta sēdēs.
Jarockis sacīja, ka Repše atbalsta ECOFIN laikā izskanējušo ierosinājumu, ka turpmāk dalību šāda augsta līmeņa sanāksmēs varētu nodrošināt arī ar video konferenču palīdzību. Tas ļautu ietaupīt finanšu resursus, kā arī izvairīties no šāda veida situācijām.

haa! a varbuut arii liigu un lieni vareetu aizvizinaat no pariizes kopaa ar repshi?
07:39 pm - Schindler's List (1993)
peedeejaa laikaa aizvien biezhaak gribas veelreiz noskatiities kaadas filmas, ko krietnu laiku atpakalj esmu redzeejusi un kas savulaik ir atstaajushas iespaidu. shonedeelj piekjeeros beidzot arii Schindler's List (1993). bija kaut kaadas detaljas, ko es no shiis filmas atcereejos, bet lielaakoties skatiijos taa, it kaa pirmo reizi to dariitu.
vispaar incanta man taa atminja - filmas noskatos un aizmirstu, graamatas izlasu un aizmirstu. laikam jau taa informaacija manaam smadzeneem shkjiet ne paaraak svariiga. atceros tikai to, ka esmu lasiijusi vai esmu skatiijusies, bet neatceros saturu, vai arii atceros tikai ljoti, ljoti, ljoti lielos vilcienos. pats diivainaakais ir tas, ka tomeer reizeem kaut kaadas lietas atminjaa uzpeld, bet saliidzinoshi tas ir maz. vvz, kaapeec manas smadzenes taa uztver visu.
bet par filmu.. jaa! atstaaja atkal iespaidu. un lika padomaat par ljoti daudzaam lietaam. pat negribas vairs siikaak tirzaat to. paaraak sarezhgjiiti.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:27 pm GMT.