smth
April 17th, 2010 
08:04 am
zinjas no madrides.
vvz, kad meitenes buus atpakalj, bet vinjaam vismaz teicaas nodroshinaat viesniicu un eedinaashanu. zinu, ka vienai koleegjiitei ieksh bru nav tik veiksmiigi gaajis - pashai par visu jaadomaa un jaamaksaa.
vakar seedeeju un domaaju, ko es vinju vietaa dariitu. laikam gan meegjinaatu stikjeet kopaa taadas lietas kaa vilciens, autobuss un auto noma. seedeet un gaidiit nezinaamu dienu skaitu.. nezinu. nee, nu varbutu arii seedeetu un gaidiitu.. vvz.
bet, nu jaa. praats man mieriigs iisti nav. jo satrauc gan meitenju iespeeja ierasties atpakalj, gan arii daraamie darbi.
hmmz.. paluureeju ieksh bbc, riigas un madrides lidostas maajas lapas, tur pagaidaam nekaa prieciiga..
jaagaida zinjas no meiteneem..
bet tagad.. tagad jaasaak posties riigas krosam. laiks ir saulains, bet veess, tas noziimee, ka atbilstoshi jaagjeerbjas :)
08:17 am - Nākamā nedēļa būs auksta, slapja un vējaina
Publicēta: 07:01 17.04.2010.

Rīga 17.apr., LETA. Nākamā nedēļa būs auksta, slapja un vējaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.
Jau nedēļas nogalē Latvijai pāri trauksies brāzmains vējš, kas svētdien brāzmās sasniegs ātrumu 15-18 metri sekundē (m/s).
Līdz ar vēju Latvijā ieplūdīs vēsākas gaisa masas, tādēļ gaisa temperatūra dienā teju pārsniegs plus 10 grādu atzīmi, bet piekrastē gaidāmi plus 4, plus 6 grādi.
Nedēļas nogalē gaidāmi nokrišņi - lietus, vietām slapjš sniegs. Arī nākamās nedēļas sākumā un vidū bieži līs, naktī uz pirmdienu Vidzemē vēl iespējams arī slapjš sniegs.
Tikai otrdien teritorijas lielākajā daļā pieturēsies sauss laiks. Dienas laikā gaisa temperatūra būtiski nepaaugstināsies, bet, debesīm skaidrojoties un vējam nedaudz pierimstot, nakts būs vēl dzestrāka un daudzviet pat nedaudz piesals. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 4 grādiem.

un es jau gribeeju siltaas dreebes sleept dzilji skapii...
10:23 pm
iisumaa par sho dienu.
sportlat-riigas kross. cilveeku mazaak kaa pagaajushajaa gadaa. bet tas netrauceeja. toties mans deguns un vaigi saulee iesarka. vismaz vairs nebuushu tik liels baalgjiimis :) bildes kaut kad arii buus.
ar nelieliem paartraukumiem visu dienu tieshais vads ar madridi. imants arii iesaistiijaas sarunaas ar meiteneem. mekleejam variantus, kaa abus meitieshus dabuut atpakalj uz lv. otraa nakts vinjaam viesniicaa madridee. nez, ja izdosies, kaa plaanots, tad jau riit vinjas dosies celjaa lv virzienaa. viens no variantiem - riit vakaraa doties uz pariizi, lai peec tam caur kjelni nokljuutu hamburgaa, kur liigas teetis vinjas abas vareetu savaakt. ja shis variants neies cauri, tad domaas, kaadu citu variantu.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:28 pm GMT.