smth
April 16th, 2010 
08:47 am - Garfield
garfield
08:48 am
beidzot galva nesaap. un janciigaakais ir tas, ka divas diennaktis galvassaapju peekshnji aizmirsushaas. it kaa nekas nav bijis. ar eedienu veel joprojaam uzmaniigi - gribas, bet baidos. bet gan jau buus labi.
09:11 am - divi drosmiigie tomeer ir :>
Tikai divi deputāti atzīstas balsošanā pret Maizīti; 58 esot bijuši par
Publicēta: 07:39 16.04.2010.

Rīga, 16.apr., LETA. Tikai divi Saeimas deputāti atzīst, ka balsojuši pret Jāņa Maizīša atkārtotu ievēlēšanu ģenerālprokurora amatā, šodien ziņo laikraksts "Diena".
Aptaujājot visus deputātus, laikraksts noskaidrojis, ka pret Maizīti balsojis Dzintars Jaundžeikars (LPP/LC) un Jānis Dukšinskis (LPP/LC).
Lai gan par Maizīti nobalsoja 45 Saeimas deputāti, laikraksta aptaujā 58 parlamentārieši apgalvojuši, ka atbalstījuši līdzšinējo ģenerālprokuroru. Tas liek šaubīties vismaz par 13 deputātu vārdu patiesumu.
Pārējie deputāti, kas piedalījās balsojumā, neatklāj, vai balsoja par Maizīša atkārtotu ievēlēšanu.
Gandrīz visa Zaļo un zemnieku savienības frakcija nav atklājusi savu balsojumu, daļa Tautas partijas, "Saskaņas centra" un lielākā daļa "Tēvzemei un brīvībai"/LNNK" frakcijas deputātu neatklāj savu balsojumu.
Kā ziņots, Saeima 15.aprīlī ģenerālprokurora amatā uz trešo termiņu tomēr neievēlēja pašreizējo Ģenerālprokuratūras vadītāju. Par Maizīša atkārtotu ievēlēšanu balsoja 45, pret bija 47 deputāti.
Balsojums bija aizklāts, tādēļ nav zināms precīzs balsu sadalījums, taču iepriekš atbalstu Maizītim solīja gandrīz visas Saeimā pārstāvētās partijas, izņemot Zaļo un zemnieku savienības un Latvijas pirmās partijas/"Latvijas ceļa" deputātus, kuriem bija brīvais balsojums.
Augstākās tiesas (AT) priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs šodien varētu paust savu viedokli par Saeimas balsojumu, aģentūrai LETA sacīja AT Komunikācijas nodaļas vadītāja Rasma Zvejniece.
Bičkoviča viedoklis līdz šim nav darīts zināms, jo viņš bija devies komandējumā uz Baltkrieviju.
Zvejniece gan atturējās konkretizēt formu, kādā viedoklis tiks darīts zināms plašākai sabiedrībai, un to, vai Bičkovičs varētu informēt par savu turpmāko rīcību vai tikai sniegt notikušā vērtējumu.
09:26 am
no nekaa sanaaca kaut kas vienreizeeji burviigs :)





vairaak un siikaak - sheit.
10:14 am
riit jaaaizdodas pie komandas uz riigas krosu.
sveetdien.. hmm.. sveetdien braucam luukot lecoshaas vimbas kuldiigaa?
10:56 am - Uzziņu dienests "1188" palīdzēs novērst Īslandes vulkāna radīto haosu
Publicēta: 10:41 16.04.2010.

Rīga, 16.apr., NOZARE.LV. Uzziņu dienests "1188" palīdzēs novērst Īslandes vulkāna radīto haosu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja SIA "Lattelecom" Komunikācijas daļas projektu vadītāja Līga Bite.
Uzziņu dienests "1188" aicina palīdzēt tiem cilvēkiem, kuri Īslandes vulkāna radītā pelnu mākoņa dēļ ir iesprostoti lidostā "Rīga".
"Aicinām zvanīt un pieteikties tos cilvēkus, kuri dodas ar savu transportlīdzekli ārpus Latvijas un tajā ir vēl kāda brīva vieta. Ja jums ir brīvas vietas mašīnās un esat gatavi palīdzēt galamērķī nokļūt vēl kādam, zvaniet 1188," uzsvēra Bite.
Savukārt tie, kuriem putekļu mākoņa dēļ tika liegta iespēja izmantot aviopakalpojumus, aicināti zvanīt uz tālruni 1188 un noskaidrot, vai kāds piedāvā braucienu vēlamajā virzienā.
"1188" ir izveidojis īpašu reģistru šim ārkārtas gadījumam.

redz, kaa :)
01:59 pm
ar eviju aizstaigaajaam nopirkt daavanu ievai, jo vakaraa tachu jaadodas apsveikt un iesvineet.
protams, pa celjam rito nopirku atkal traukus. nezinu, kaapeec, bet izjuutu vaajiibu pret trauku veikaliem. nespeeju iziet aaraa bez kaada trauka. shoreiz ieraudziiju, ka tur ir aitinju blodinjas :) man atkal viena aitinju blodinja aizstaigaaja miskastes virzienaa, taapeec shoreiz nopirku divas - droshiibai (ja nu kas veel atgadaas ar vienu blodinju :) jaa, jaa, man patiik, kad blodinjas ir pa paariem :) shobriid gan veidojas nosaciits bezpaaris - jo triis jau nu nekaadi nav paara skaitlis, bet vienalga.. kaut kaa manas aitinju blodinjas dikti negribiigi pie manis dziivo - regulaari kaadai gribas nokrist un sapliist :>) un veel... jau krietnu briidi metu kaaru aci uz chuguna fondue... un shodien atkal ar aciim apmiiljoju to. eh.. laikam jaanovada veel paaris seminaari un tad vareetu arii par nopelniito naudinju nopirkt arii fondue..
un tirguu TAAAAAAAAAAAAAAADAS narcises :)) aci nenormaali prieceeja :) kad maajaas beigsies pukjes, buus jaanopeerk tirguu dzeltenie acu prieki :)
04:51 pm
liene ar liigu no seviljas liidz madridei atlidoja, bet...iestreega madridee, jo lidojums ir caur berliini. nu, ko.. redzees, ko vinjaam teiks peec rindas izstaaveeshanas. labi, ka vinjas ir divataa, citaadi pa vienai abas sajuktu praataa :>

upd.16:52
Lidosta "Rīga" būs slēgta vismaz līdz rītdienas plkst.9
Publicēta: 16:27 16.04.2010.

Rīga, 16.apr., NOZARE.LV. Starptautiskajā lidostā "Rīga" gaisa satiksme komerciālajiem regulārajiem reisiem būs slēgta vismaz līdz rītdienas plkst.9, biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja Civilās aviācijas aģentūrā (CAA).
CAA Aeronavigācijas daļas vadītājs Māris Čerņonoks sacīja, ka ir grūti prognozēt situācijas attīstību, taču, viņaprāt, situācija rīt no rīta var kļūt vēl sliktāka, un tas nozīmē, ka lidojumi tiks atcelti arī visu sestdienu.
Vulkāna putekļu slāņi esot burtiski sastinguši virs Latvijas, un vēji rīt varot iegriezties tādā virzienā, ka virs Latvijas teritorijas var ienākt vēl vairāk vulkāna putekļu.
Tāpat kā Rīgas lidostā, arī Viļņā un Tallinā situācija esot līdzīga, un nav iesmels uzskatīt, ka tur lidojumi atsāksies ātrāk.
Jau ziņots, ka arī Beļģijas un Nīderlandes gaisa telpa paliks slēgta līdz vismaz sestdienas rītam, pastāvot draudiem lidojumu drošībai Īslandes vulkāna izvirduma pelnu dēļ.
Beļģijas gaisa telpa būs slēgta līdz vismaz plkst.10 (plkst.11 pēc Latvijas laika).
Savukārt Nīderlandes gaisa telpa slēgta līdz vismaz plkst.6 (plkst.7 pēc Latvijas laika), pavēstīja Nīderlandes satiksmes inspekcija IVW.

laikam labaak sho zinju vinjaam abaam nesuutiit, citaadi satraukums un besis buus veel lielaaks..
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:23 pm GMT.