smth
April 11th, 2010 
09:37 am
esmu dumsh. nekaadi nespeeju atcereeties, kaa sauc lakstus (lasiit - ziedus), kas ir shajaa pushkjii.. :((

10:18 am
jaauztaisa koooofe. un vareetu veel kaadu briidi paguleet. tas, ka aizkasiijos guleet tikai peec pusnakts nekaadi neietekmee ieksheejo pulksteni - acis valjaa jau 5:21. labi gan, ka kaadu stundu veel pierunaaju sevi nosnausties, bet vispaar. iisti labi tas nav, ka gulju tikai 5-6 stundas katru dienu. pa dienu uznaak miegs, bet aizmigt nesanaak.
laikam vitamiinu truukums un izdegshana.
laikam vakaros jaasaak dzert miera teeja.
10:48 am
vispaar jau baltmaizi needu. bet, taa kaa zupas grauzdinjiem biju nopirkusi baltmaizi, tad shoriit atlikumus apgrauzdeeju :))
kooofe ar tostermaiziiteem un svaigi vaariitu upenju ievaariijumu... mmmm.... neatceros, kad peedeejo reizi tika ielietots shaads salikums brokastiis ;))
10:53 am - Pēc sadursmes ar bebru automašīna nogāžas no satiksmes pārvada; vadītājs un pasažieri dzīvi
Publicēta: 10:18 11.04.2010.

Rīga, 11.apr., LETA. Šorīt uz Rīgas apvedceļa netālu no Salaspils, automašīna uzbrauca bebram un nogāzās no satiksmes pārvada pār dzelzceļu.
Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa, satiksmes negadījums notika ap plkst.3.25. Automašīna "Audi" uz satiksmes pārvada uzbrauca bebram, automašīnu sanesa un tā nogāzās uz dzelzceļa sliedēm.
Automašīnā brauca trīs cilvēki, kuri palikuši dzīvi, bet guvuši traumas un nogādāti slimnīcā.


biistamie bebri..
11:07 am
ieksh tv griezhas reklaamrulliitis par paeedushu latviju. ziedojiet, pabarosim utt.
vnk interesanti, kaapeec cilveeki ciesh badu muusdienaas? ja ir tik daudz neapstraadaatas zemes, vai tiehaam nevar atrast kaadu stuuriiti, kur iebakstiit savu burkaanu, kaapostu, bieti un tupeni?
vai vnk es esmu dumsh un man nav pietiekami daudz praatinja, lai saprastu shiis lietas. jaa, ticu ka var buut probleemas nopirkt apgjeerbu, samaksaat reekjinus, bet izaudzeet eedamo? nesaprotu.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:23 pm GMT.