smth
March 18th, 2010 
09:25 am - Garfield
garfield
09:39 am
sapnii teetis un uljana semjonova. teetis seeriigu sejas izteiksmi pazinjoja, ka ulja i salauzusi guuzhas kaulu un tagad bez maz vai nacionaalaa seeru diena klaat.
04:37 pm
15:54 Aicina koalīcijā LPP/LC; likvidēs RAPLM
nu, tad beidzot tam iestaadiijumam ir gals. visus shos gadus briiniijos par sho iestaadiijumu. smiekliigaakais jau bija tas, ka vinji tik ljoti centaas nostiprinaat savas poziicijas peedeejos gados, savaacot kaut kaadas funkcijas no malas.. bet redz tas neliidzeeja. TP aaraa no koaliicijas un ministrijai gals jau naakamajaa dienaa. :)) nez, kuljminu ar izmu apvienos? es domaat, ka driizaak jaa, nekaa nee..un kaa buus ar vesminu un labminu? nez, es teiktu, ka varbuut labaak shos divus beedu braaljus patureet katru savaa nodabaa, citaadi tai beedu ielejai zem viena jumta nebuus laaga :>
bet vispaar. tad jau redzees, kas buus.
04:42 pm - Piedzēries autovadītājs uzbraucis Brīvības piemineklim
Publicēta: 16:37 18.03.2010.

Rīga, 18.marts, LETA. Kāds iereibis autovadītājs šodien uzbraucis Brīvības piemineklim, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.
Ap plkst.15.49 automašīnas "Mitsubishi Pajero" vadītājs, būdams reibuma stāvoklī, uzbrauca pa Brīvības pieminekļa pakāpieniem no Aspazijas bulvāra puses.
Autovadītāju nekavējoties notikuma vietā aizturēja Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki un turpmākās lietvedības nodrošināšanai nogādāja Valsts policijas Centra iecirknī. Uz notikuma vietu izsaukta arī Valsts policijas Ceļu policija.
Pirmais alkohola testa uzrādījums izelpā 1967.gadā dzimušajam autovadītājam bija vairāk nekā 1,5 promiles. Savu rīcību autovadītājs skaidrojis ar nogurumu un neorientēšanos laikā un telpā.


laiks un telpa no aspazijas bulvaara puses :DDD
nez, goda sardze pamuka malaa vai taas vnk nebija? :D
09:17 pm - Dark City (1998)
kaut kad diezgan sen skatiijos Dark City (1998), bet bija piemirsies daljeeji kas un kaa tur iisti bija. bija kaut kaadas lietas, kas ljoti spilgti atminjaa ierakstiijaas, bet sho to nekaadi nespeeju atcereeties. noskatiijos, un secinaajums ir taads pats kaa agraak :) - patika. :)
09:42 pm
vissarezhgjiitaak ir sanjemties un atklaati pateikt, ko domaa. jo baidies. pat nezinu, no kaa. vnk kaut kaadas diivainas bailes. it kaa saproti, ka smiekliigs nebuusi. un tas otrs noteikti neapvainosies par to, ka varbuut skarbaak nedaudz ko teiksi, jo tieshi taa tas viss arii ir. it kaa nevajadzeetu baidiities..bet baidies. un paarkaapt sev ir dikti gruuti. un noklusee...vienreiz..otro..tresho.. bet pienaak ceturtaa vai divdesmitceturtaa reize un saproti, ka varbuut tomeer pateikt. un pasaki.. un nekas jau slikts nenotiek. un tev saka, ka labi, ka pateici. bet vienalga turpini baidiities. kaapeec? jo baidies, ka tas 'viss ir kaartiibaa' ir tikai taads trausls ledus, maska.. un ka patiesiibaa tomeer esi aizvainojis, vai aizkaitinaajis, vai vienkaarshi izskatiijies smiekliigi..
bailes... pieliip aatri, bet gadiem ciinies ar taam.un laikam jau ir taa, ka tajaa reizee, kad beidzot esi sanjeemies, nedriikst vairs vnk padoties. jaasanjemas un jaaizliekas, ka bailju vairs nav.. un jaaturpina buut drosmiigam. liidz bailes 'atliip nost'.. liidz vairs nebaidies.. un vienmeer pasaki, ko domaa..gruuti tas ir..bet laikam beidzot jaasanjemas.
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:33 pm GMT.