smth
March 16th, 2010 
09:21 am
nabaga baibuks..
shoriit tieshi deguna priekshaa baibuks aizshljuuca pa teerbatas ielu virzienaa prom no centra.. (laikam jau uz darbu). savaa melnajaa puskazhocinjaa ar smukaam piedurkneem, rokas bez cimdiem, rokaas - lietussargs, augstpapeezhu zaabacinjos un..ar ierasto milzu frizuuru.. izskatiijaas nabags nelaimiigs.. zaabiishi sliideeja :(
09:33 am
liidz diviem naktii mociijos ar galvassaapeem. jaa, zinu, ka tas ir muljkjiigi, bet katru reizi atlieku zaalju dzershanu liidz briidim, kameer ir pavisam slikti. vakar vakaraa vareeju tak iedzert zaales un mieriigi guleet.. nee, atkal spiitiiba un stuurgalviiba.. taapeec naacaas celties tad, kad jau bija neizturamas galvassaapes un saaka mesties nelaba duusha. iedzeeru paaris tabletiites un atlaida, un beidzot vareeja guleet. no riita tagad gan veel juutu, ka velk taa saapiite. iedzeeru veel paariiti tabletiishu un ceru, ka liidz dienas beigaam atlaidiis pavisam. vieniigais, kas shobriid ljoti traucee - gaisma. bet gan jau. buus labi. es ir optimists.
bet vispaar riebjas man shitaadi zheelabainie ieraksti :>
labaak uzrakstiishu, ka sniegs shoriit no vienas puses krita uz nerva, no otras puses prieceeja :) jaa, negribas jau martaa vairs shitaadu snigshanu, bet, ja snieg smuki, tad kaut kaa greeks ir zheeloties ;)))
un veel darbaa tagad garshiigi smarzho peec mammas ceptaas abol-biezpienplaatsmaizes un kafijas ar pienu :) koleegjus jau paguvu arii iecienaat :) un neko daudz vairs arii nevajag - smaidu koleegju sejaas :) un pasham saak smaidities ;)
03:18 pm
turcija mani vajaa. vispirms key expert. tagad piedaavaajums uz short time expert. nu, ja jau mani vajaa tr, tad kaapeec gan nee? :> aizsuutiiju pieteikumu arii uz sho...
06:21 pm - Brīdina par stipru snigšanu Rīgā un Latvijā
Publicēta: 18:11 16.03.2010.

Rīga, 16.marts, LETA. Tuvākajās trīs stundās Rīgā un arī Latvijas centrālajos un austrumu rajonos vietām gaidāma stipra snigšana, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.
Tiek prognozēts, ka sniega segas biezums pieaugs par sešiem līdz astoņiem centimetriem.


un kur ir tas sasodiitais pavasaris????
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:24 pm GMT.