smth
March 8th, 2010 
09:04 am - Garfield
garfield
09:44 am
nu, tad...
с праздничком! :)

09:54 am
iisi par narciseem )
10:41 am
vakar beidzot izlasiiju G.G.Markesa 'Par miilestiibu un citiem deemoniem'.
saturiski.. hmmz..ir divi varianti. vai nu nebija iistais briidis lasiit, vai arii es vnk principaa markesu nespeeju uztvert. hmmz.. varbuut veel ir treshais variants - vienkaarshi es gaidu kaut ko vairaak, nekaa sanjeemu. paaraak paredzami likaas.
vieniigais, kas patiesi paarsteidza, ir tulkojuma valoda. ja parasti valodu graamataas var saliidzinaat ar taadu smalku liiniju, kas pluust, tad shoreiz vieniigais vaards, ar kuru vispreciizaak var raksturot visu - tumiigums. bieza, piesaatinaata.. ne uz mirkli nedriiksti noveerst uzmaniibu. jo, tikliidz saac peldeet pa tekstu, taa naakas atgriezties un lasiit atkal no jauna, lai nepazaudetu domu...
gala secinaajums. izklaide bija pietiekami laba, bet laikam otrreiz nelasiishus vairs sho graamatu.
veel, runaajot par graamataam, piefikseeju seeriigu faktu.. mola rozee viena un taa pasha autora graamatas anglju valodaa maksaa leetaak, nekaa latvieshu valodaa :( dazhas jau noskatiiju..bija jau kaardinaajums panjemt vairaakas sestdien, bet piebremzeeju :) ar domu, ka graamatas jau nekur neaizbeegs un varees kaadu citu dienu atnaakt un nopirkt.. vienu graamatu gan nopirku sestdien - kaarteejo tess gerritsen graamatu "keeping the dead" (jeb "keepsake"). jaunaakaa graamata seerijaa par jane rizzoli un maura isles :) varees atkal vakaros ar bailju sajuutu doties guleet :D tai gan kjershos klaat peec imodzenas edvardsas - dzhounsas un anoniimaa graamatinjas 'viesniica 'babylon'' izlasiishanas. taa teikt - veel vienas aizkulises gribas uzzinaat :)
03:25 pm
mazie briesmoniishi )
03:35 pm
04:49 pm


This page was loaded Oct 11th 2024, 11:32 pm GMT.