smth
February 27th, 2010 
08:13 am
varbuut aizvelties liidz graamatu izstaadei?
09:06 am
turpinu karinaat bircinjas.. liidz ar to paarlasu, ko rakstiiju savulaik. ir lietas, kas pavisam bija paguvushas aizmirsties. bet..taa tachu ir dalja no manas dziives. vispaar - interesanti, interesanti..reizeem raksti kaut ko un saki, ka shito es jau nu nekad neaizmirsiishu. paiet dazhi gadi un peec tiem dazhiem atsleegvaardiem nemaz nespeej vairs saliimeet filmu :) kas kaadaa briidii bijis megaiipashs, peec dazhiem gadiem vairs nav atsaucams atminjaa.. un reizeem ir kaut kaadi siikumi, bet atceries tos tik preciizi..
09:11 am
par vaardu noziimeem..
pagraabos turpat, kur citi :> pmlp maajas lapaa

Efektīga un mērķtiecīga. Zina, ko grib no dzīves. Kaut arī neradīs harmoniju ar visiem, izbēgs no konfliktiem. Ir tāda, kāda ir. Uz prāta apsvērumiem dibina arī seksuālās attiecības.
01:04 pm
negribas kusteet. vareetu visu dienu pa gultu nodziivoties. principaa to arii daru shodien. gulta + kino.
riitu saaku ar Citizen Kane (1941). nezinu, kaut kaa dikti skumji palika, skatoties filmu. taa teikt filma ar gudri-skumji-pamaacoshaam beigaam. tev piedereet var daudz, ljoti daudz..bet pietruukt it kaa saliidzinoshs mazuminjsh.
bet no tehniskaas puses - tomeer nepierasti, ka skaties uz lietaam it kaa no griidas uz augshu, vai tieshi otraadi - it kaa no balkona uz leju.
05:43 pm
turpinaam filmu dienu. izgliitojamies un baudaam smukus dabas skatus - Europe: A Natural History. visas chetras daljas. skatos ne tik daudz, lai izgliitotos, bet lai priecaatos par smuko bildiiti. iipashi jau par ch un nl skatiem :) tieshaam gliita filma.
vispaar, skatoties, saaku domaat, varbuut savilkt jostu un rudenii ar auto liidz shveicei aizshaut? kaut kaa neliek mieru man taa valsts..sauc un vilina.. un sapnjos raadaas..
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:24 am GMT.