smth
February 9th, 2010 
01:40 pm
ja neproti lidot, tad tas noziimee, ka tev tas nemaz nav vajadziigs.
01:47 pm
laikam saaku kljuut veca. kad pienaak uzvalcinjaa iespiileejamaa diena, tad sprauzhu kaadu piespraudi pie atloka. agraak par to raucu degunu, jo uzskatiiju, ka tikai vecas grooshas taa dara, bet tagad.. tagad saak iepatikties. laikam pati kljuustu veca groosha. :>
03:58 pm
... )
04:42 pm
Ko ir grūti pateikt dzērumā?

Šos vārdus dzērumā izrunāt ir grūti:
a) inovatīvs
b) prelūdija
c) profanācija

Šos vārdus dzērumā izrunāt ir ĻOTI grūti:
a) specifikācija
b) Lielbritānijas konstitūcija
c) transsubstantīvs

Bet šos vārdus dzērumā izrunāt ir PILNĪGI NEIESPĒJAMI!
- Paldies, man vairāk nelejiet!
- Atvainojiet, jūs neesat mans tips!
- Sveicināti, policista kungs, vai nav jauks vakars?
- Nē, man nenāk ne prātā kauties ar jums!
- Nē, es nevaru – neviens taču nevēlas klausīties manā dziedāšanā!
- Pateicos, bet es nedejošu, jo man ir grūti saskanīgi kustēties un es baidos izskatīties pēc pilnīga idiota.
- Es taču nedarīšu to uz ielas, sakiet, kur atrodas tuvākā tualete?
- Tagad es došos mājās, jo no rīta man jābūt darbā.


tas saucas - tiiru pasta kasti :>
04:55 pm
bet patiesiibaa.
cilveeks ir laimiigs tik, cik pats sev ljaavis buut laimiigam.
10:40 pm
shovakar ar meiteneem aizgaajaam uz Manas sirds staasti.
aizkustinaaja. jo noticeeju patiesumam. un..sanaaca vilkt paraleeles ar sevi, savu dziivi..
staasts par meiteni un vinjas murgiem atgaadinaaja vienu lietu, kas patiesiibaa visu dziivi mani vajaas. beerniibaa, kaadaa ziemas vakaraa, seedeejaam virtuvee - es, mamma un teetis. aiz loga bija negants putenis. un es jautaaju, kas taas par diivainajaam skanjaam aiz loga. teetis, neko ljaunu nedomaadams teica, ka aiz loga raganas danco..un man tas tik dzilji atminjaa iespiedaas.. un kopsh taa briizha nedaudz baidos no tumsas. joprojaam. ir kaut kaadi mirklji, kad juutos ljoti neomuliigi tumsaa. un neko ar to nevaru padariit. staasts par raganaam aiz loga vienmeer buus man blakus.
veel meitenes staasts par speeju un nepiecieshamiibu pateikt par to, ka miili..nezinu, kaut kaa diivaini nedaudz bija, kad zaalee kjikjinaaja cilveeki par to, ka meiteens uz skatuves teica, ka ir cilveeki, kuriem vinja nevar pateikt, ka vinja vinjus miil. jaa, juut, bet nespeej pateikt. arii man ir taadi cilveeki, kuriem es nekaadi nespeeju pateikt, ka miilu vinjus, neskatoties uz to, ka izjuutu tieshaam bezgaliigu maigumu pret vinjiem. nekad vecmaaminjaam nepateicu, ka miilu vinjas, lai gan jutu pret vinjaam to.. un atziishos, man godiigi ir pateikt braalim to, ka miilu vinju. jo kaut kaa nedaudz bail, vai? nezinu, no kaa bail.. bet bail.. un tikpat ljoti bail ir nepaguut pateikt to, ka miili.. bail nokaveet. bail, ka par mazi patiesiibaa to saki. jaa, varbuut ir taa, ka paaraak daudz shaadu atziishanos nedaudz notrulina.. bet no otras puses.. kad veel, ja ne tajaa briidii, kad tieshaam gribas to pateikt, to arii pateikt..
un veel meitenes staasts par zagli maajaa. biedeejoshi. liidz asaraam... saapiigi..
un veel staasts par sapnjiem.. par censhanos kaut ko sasniegt, bet tas nekaadi nedodas rokaa. un tas patiesiibaa cieshi saistiits ar to, ko no riita sheit jau iepuksteeju - par to lidoshanu.. nu, ja nesanaak no tevis dziedaataajs, tad varbuut tas nav nemaz tev domaats.. un tavs celjsh ir pavisam kaut kur citur.
patiesiiba..sirsnigi. jo patiesi. jo paziistami.
patiesiiba.. kad devos maajaas, tad daudz par visu tp domaaju un likaas, ka varu uzrakstiit tik daudz..bet kad pieseesti pie datora, saproti, ka visi vaardi kaut kur aizsliid..
ak, jaa! teaatrii satiku savu franchu valodas pasniedzeeju. un vinja pajautaaja, vai mees ar liigu maaciisimies shajaa semestrii. izstaastiiju situaaciju par darbiem, liigas darba laiku.. norunaajaam, ka varbuut naakamajaa semestrii abas turpinaasim. un ja godiigi, tad es pati ljoti gribeetu atsaakt maaciibas. tomeer pakjeera taa valoda. varbuut vieniigais formaats man vajadziigs savaadaaks. vai arii vnk pashai sevi krietni vairaak jaanoslogo un jaapiestraadaa pie maaciibaam.
vaardu sakot, galvaa kaudze ar visaadaam domaam. neliels bardaks. pienjemu, ka turpmaako dienu laikaa to visu leenaa garaa sagremoshu, atgremoshu utt. svariigaakais, lai galvaa ir viss pa plauktinjiem salikts.

p.s.lienes draudzenes viedoklis.
11:10 pm
shii vakara noskanjojums.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:23 am GMT.