smth
February 8th, 2010 
09:16 am
Чтобы испортить отношения, достаточно начать выяснять их.
02:14 pm
shausmiigi naak miegs :(
vareetu pakrist tepat uz galda un guleet.
03:16 pm
nespeeju vairs savaakties darbiem - galva saap un miegs naak. jaa, jaa, atziishos godiigi - gribu maajaas jau tagad, bet veel divas stundas jaanolauzh.
bet par nedeeljas nogali.
auto paarsteidzoshaa kaartaa bija tikai jaatbriivo no sniega uz jumta un logiem :) auto priekshaa esoshaas kupenas jau seetnieki bija paguvushi daljeeji izstumdiit. man tikai atlika nedaudz ar kaaju paspaardiit sniegu un vareeja braukt. jaa, jaa, buus maaciiba naakamajai ziemai - laapsta ir vajadziiga. arii pie mums ir beidzot ziemas.
kaa aizbraucu - iisti neatceros. kaut kaadaa autopilotaa. paaraak daudz visaadu domu domaajaas. atceros gan, ka liepkalni paarsteidza. nepatikami paarsteida. ap 10 riitaa tur bija principaa gandriiz tukshi visi plaukti. maizi sanaaca pirkt peec mazaakaa ljaunuma principa - ja nav taa, kura garsho, njemshu to, kuru speeju iedabuut sevii. shoreiz - rudzu ar seeklinjaam. ak, jaa! testa noluukos iepirku 'seeklu naudinjas'. noveerteejums? labas! tikai iepakojums vareeja buut eertaaks un mazaak aaraa birstoshs. ja viens pats brauc, tad vienaa briidii saak palikt gruuti izkjeseleet aaraa taas naudinjas un turklaat piegruzho auto :)
lauki..hmmz.dikti savadas sajuutas bija. braucu garaam maajaam un kaut kaa.. nu, jaa no vienas puses dikti skumji sametaas, kad ieraudziiju, kaa sauliite iespiid virtuvee..tieshi virs gaazes pliits. tajaa mirklii nedaudz sazhnjaudzaas sirds. un atminjaas uzvirmoja mammas ceptaas abol- un biezpienplaatsmaizes. no otras puses.. kaut kaa neprasiijaas iegriezt iekshaa. aizbraucu liidz dziivoklim. nu, jaa, ir kaut kaada sveshaada sajuuta, bet taja pat laikaa secinaaju, ka maajas ne tik daudz ir fiziskaa vieta (lai gan nenoliegshu, tam ir milziiga noziime), bet gan vieta, kur dziivo cilveeki, kurus miilu. dziivojoties pa dziivokli ir sajuuta, ka taas ir manas maajas, ka taa nav svesha vieta. un patiesiibaa, man dikti patiik tas, kaa shobriid dziivoklis paartapis peec remonta. un jaapiekriit mammai - virtuve ir dikti miiliiga. khe, tikko atcereejos - mamma, maajaas dziivojot, teica, ka vinjai jau reizeem saak riebties gatavot eest, bet aizvakar, kad cepaam atkal abolbiezpienplaatsmaizi un spekjraushus, mamma izmeta, ka vinjai shajaa virtuvee dikti patiik saimniekot. viss kaut kaa pa rokai un pareizajaas vietaas atrodas. ir eerti. un tas mani tieshaam prieceeja - redzu, ka mammai patiik sheit dziivot. un arii teetis izskataas apmierinaats ;) tas ir labi, ka vinjiem ir labi. jaa, protams, varbuut nedaudz kaitina vinjus abus tas, ka sanaak dienaa 2-3x doties liidz maajaam, lai zveerus pabarotu, bet nu.. ak, jaa! pirms paaris nedeeljaam izmetu mammai tekstu, ka buutu forshi, ja vinja man uzadiitu paaris dazhaadu zekju paarus (biezaakas, planaakas :)), cimdinjus un.. getras :)toreiz mamma teica, ka vinjai buushot tagad darbs meeenesim :) bet sanaaca taa, ka visu dabuuju gatavu jau sestdien :) mamma centiigi divas nedeeljas raava, lai man vareetu visu gatavu iedot ;) un tagad jau uztapis jauns pasuutiijums no manas puses - sarkanus ar baltu duurainiishus gribas un veel gribas dubultos duurainiishus, lai lielos aukstumos sals nekniebj cauri. vispaar - ir forshi, ka ir mamma, kurai taa var uzmaakties ar luugumiem :)))
un veel forshs bija sestdienas vakars - pamatiigi izsmeejaamies visi triis, iedzeeraam karstviinu, izpljaapaajaamies :) taads bezgala miiljsh un sirsniigs vakars.. vieniigi man pietruuka nedaudz duksis. bet raustiit vinju vienas nakts deelj baigi negribeejaas - atstaaju maajaas pie lielaas bariibas bljodas :)
nedaudz nomierinaajos arii auto lietaa. jaa, protams, taa pilnvaras taisiishana pa galvu-pa kaklu, tulkoshana nedaudz iedzina stresaa un besii. jaa, vairaak gan naudas deelj. nebiju plaanojusi, ka buus taadi izdevumi. bet, nu labi - shodien jau juutos to visu norijusi. jaa, visu pagaajusho nedeelju besiijos arii par to, ka palieku uz vismaz divaam nedeeljas nogaleem bez auto. tieshi taam nedeeljas nogaleem, kad auto buutu vajadziigs, jo ir gan divi sportlat posmi, gan arii ledus skulptuuru pasaaciens jelgavaa. no otras puses nemitiigi sevi meegjinu mierinaat - es izpildu savu maasas pienaakumu. izpaliidzu braalim. un taa ir pareizi. jaa, atljaavos buut nedaudz riebiiga - iepiiku un teicu braalim, ka negribu braukt uz deeepili vinjam pakalj. vinjsh gan centaas pierunaat, bet nekaa. naacaas kaadu gabalinju vinjam man pretii pabraukt ar vilcienu. bet vismaz abiem tas bija izdeviigaakais risinaajums - man par 100 km mazaak jaabrauc vakar bija, bet vinjsh auto jau dabuuja vakar. kaa alternatiiva mums bija vinja brauciens pakalj auto otrdienaa vai treshdienaa. lai gan abiem mums pret sho variantu bija kaadi iebildumi. khe, runaajot par auto, shodien, dodoties uz darbu, pametu ierastu skatu, ar aciim mekleejot saveejo.. un.. nav. nedaudz skumji palika, bet nekas. gan jau buus atpakalj. galvenais, lai tas vairaaku tk brauciens uz ukrainu un atpakalj braalim ir veiksmiigs. lai zveerulis nepievilj.
vakar, kad runaajaam par annu, centos saklausiit kaut kaadu vienaldziibu, pavirshiibu braalja balsii.. nepamaniiju. vai nu taas nav, vai taa ir labi maskeeta. nez, kaut kaa joprojaam neliek mieru taa kljuudaini man atsuutiitaa 'siekalainaa' iiszinja. var jau buut, ka tiehaam ir taa, kaa braalis teica. die`s, dod, lai taa buutu. veel, vakar apluukojot annas sainjoto un daljeeji gatavoto daavanu, secinu, ka vinjai ir kjeeriens uz visaadaam shaadaam 'knibinaashanaas' lietaam :) patiesiibaa, prieks, ka vinjai pashai tas patiik un padodas ;) un principaa, man tagad skaidrs, ko vinjai dzimshanas dienaa varees shogad uzdaavinaat :)) jaatziist, ka shausmiigi zheel ir sainjot aaraa to daavanu - paaraak gliiti taa izskataas iesainjota :D
veel vakar nenormaalu smaidu izsauca ivarinja staasti par ilveru. par to, ka mazajam kjiparam shobriid viens no miiljaakajiem vaardu salikumiem ir: 'jaa, protams!' kad vien to var izmantot, vinjsh to izmanto :) vispaar, kad buus auto, tad buus jaaizbrauc liidz deepilij. apciemot ivarinju, uztaisiit bildes..
kas veel? nu jaa - nogurums un galvassaapes. vakar peec atbraukshanas noguleeju gandriiz 3 stundas - un kljuva nedaudz vieglaak. bet vienalga - nedaudz taada kaa apdauziitiibas sajuuta bija. naktii atkal lielumlielais prieks - duksis uzmaaciigi liida zem segas un tur arii lielaako nakts dalju pavadiija ;) vakaraa gan vinja meegjinaaja mani iezheeliinaat, seezhot uz apavu paklaajinja. laikam jau dikti cereeja, ka tas atkal buus silts :D bet es biju ljauna - ja nav ko zhaaveet, tad nav ko sleegt iekshaa :D bet vispara -redz, pietiek ar dahzaam reizeem un kakjis atkozh, kas ir labs un eerti izmantojams :)
bet vispaar. kopumaa njemot, laba nedeeljs nogale, jo nedaudz ielija manii miers.
04:42 pm
ak, cik patiesi reizeem tas ir..

"Это невозможно" - сказала причина.
"Это безрассудно" - заметил опыт.
"Это бесполезно" - отрезала гордость.
"Попробуй..." - шепнула мечта.
04:49 pm - vecais, labais par kakjiem :)))
1. Кот - венец творения и представитель Высшего Разума.
2. Всё, что делает Кот, правильно.
3. Кота следует обожать, лелеять и кормить.
4. Жрачки много не бывает.
5. Кот может спать везде, а ты – где позволит Кот.
6. Спихнул Кота с дивана – испортил себе карму.
7. Не дал Коту пожрать по первому требованию – испортил себе карму.
8. Не налил Коту массандровского – получишь в тапки.
9. Кот не ссыт. Кот окропляет Божественной Росой Избранные участки.
10. Орать на Кота – себе хуже.
11. Не дать Коту бабца – см. пункт 9.
12. Кот не царапается. Кот метит вассалов.
13. Кот не орёт ночами, а издаёт Божественное Благозвучие.
14. Метнул тапком в Кота – запорол свою карму нахрен.
15. Кот не раскидывает наполнитель из лотка, Кот реконструирует ландшафт.
16. Кот не шкодит, а снисходит до проявления интереса к бренному.
17. Кот не загаживает поверхности шерстью, Кот придаёт поверхностям лоск и мягкость.
18. Собаки - чмо.
19. Птички - жрачка.
20. Кто не проявлял благоговения к Коту, умрёт позорно и после смерти превратится в Симпсона.
07:26 pm
dazhas dienas atpakalj rakstiiju par sho kaa jaunu izklaidi.
shovakar pieveersos arii shim.
redzees, kura kuru izkonkurees.
08:21 pm - nu, tad veel viens apaljsh cipars sasniegts ;)
She has been a member for over 1 year (460 days).
Postcards Sent: 400
Postcards Received: 383
Distance Sent: 1,220,276 km

4th on most postcards sent from Latvia
4th on longest distance sent from Latvia

90 dienaas nosuutiitas 100 atklaatnes.. tas laikam taapeec, ka peedeejaa laikaa gan sanaak biezhi suutiit atklaatni pa otram laagam. joprojaam pieturos pie principa - normaalaa situaacijaa katra atklaatne pie sava adresaata var nokljuut 30 dienu laikaa. ja nenokljuust, tad jaasuuta veelreiz. ja divas atklaatnes 60 dienu laikaa neaistaigaa pie sava adresaata, tad metu mieru.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:28 am GMT.