smth
January 24th, 2010 
09:38 am
vakar gandriiz visa diena noguleeta. miegaa.
varbuut tomeer shodien izvelties aaraa?
03:47 pm
tomeer pavasari nesteidzinaaju shodien. paskatiijos uz sniegpulksteniishiem, hiacinteem un narciseem ieksh depo..un nenopirku. veel negribas.veel nedaudz jaapagaida. veel ziemas laiks.
bet atziishu - kaaru aci raudziijos amariljlju virzienaa. dikti jau feini bija.
04:46 pm
ieksh ltv pastaasts par danchiem. kaut kaada nostaljgjija uznaaca peec folklorlaikiem. gribas atkal. hmmz.. atsaakt varbuut?
bet patiesiibaa. rakstiit gribeeju par to, ka, redz, raidiijumaa saaka runaat par pa nakti liidz caurumiem nodancotaam kurpeem un pastaalaam. pa tiem laikam gandriiz 10 gadiem, ko pati biju aktiivi aizraavusies ar to visu, vienreiz sanaaca vienas dienas laikaa nobeigt pastalas liidz caurumiem.
05:18 pm
un tomeer forshi, kad draugi tev vienkaarshi piezvana. nevis taapeec, ka kaut ko vajag, bet vnk papljaapaat :) nu, jaa - un pie reizes ar agnesi sarunaajaam, ka dabuushu sava krustdeela svaigaakaas salonbildes :) un veel sarunaajaam, ka kaaadu dienu abaam jaasatiekas bez auto :D taa lai var paseedeet un iedzert kaadu glaazi limonaadi :P
bet vispaar. vajadzeetu saakt apciemot visus draugus :) hmmz.. sanita, a, sanita.. kad pie jumsiem uz saalsmaizi var braukt? :)
toms, a, toms, kad mees ar visi (kopaa ar maasinju) vareetu satikties? :)
ar sigii mees tiekamies jau naakamnedeelj (tejaatervakars kaa nekaa :))) ).
buutu taa kaa jaasarunaa vakarinjvakars ar astru. pie zajca it kaa nesen biju, bet vienalga :) un ruutai laikam arii jaauzzvana ;)
vaardu sakot, draugu laiks ir klaat ;)
06:44 pm
mazai atskaitei par to, ko noskatiijos nedeeljas nogalee.
Love, Honour and Obey (2000). nevaru teikt, ka patika. nevaru teikt, ka nepatika. patika sava pietiekami lielaa kalambuura deelj, humora deelj. nepatika satura truukuma deelj. bet. ja nav saturs, bet ir labs kalambuurs, tad varbuut tomeer pietiekami labi tas var izklaideet?
Dnevnoy dozor (2006). patika, bet nostiprinaaja paarlieciibu, ka jaalasa ir graamata :)
Memoirs of a Geisha (2005). neizprotamu iemeslu deelj joprojaam viena no filmaam, kas ir miilja.
saaku skatiities Europe: a natural history. pirmaa dalja (Genesis) noskatiita. veelaak, peec 'nekaa personiiga' un 'de facto' varees veel vienu dalju - ice ages - noskatiities. un tad.. un tad jau - sveika, jaunaa darba nedeelja!
09:12 pm
joprojaam 'provansas zaales' mulsina :) bet patiik garsha un smarzha, kas rodas pateicoties shim maisiijumam :)
jaa, jaa - kaa veels vakars, taa saaku shmoreet :) riit tachu kaut kas uz darbu pusdienaam liidzi jaapanjem :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:23 am GMT.