smth
January 11th, 2010 
06:52 am
guleets diezgan slikti.
noskanjojums - ne paaraak.
shodien mani nebarot un nekaitinaat.
12:44 pm
dusmojos.
bet ne uz otru.
uz sevi.
01:19 pm
kaut kaada ieksheejaa panika iestaajaas.
paskatiijos bildes.. manas pirmie skolotaaji.. klases audzinaataja, kurai mees, mazie septinjgadnieki bijaam pirmie - vinja bija tikko pabeigusi augstskolu.. divdesmittriisgadiigs skukjis.. un tagad.. tagad vinjai ir par 26 gadiem vairaak..
lavieshu un krievu valodas skolotaajas - jaunas un smukas toreiz.. bet tagad.. tagad laiks ir atstaajis savus nospiedumus. lai gan man atminjaa vinjas joprojaam ir tieshi taadas pashas kaa toreiz - bez laika nospiedumiem - jaunas, skaistas, smaidiigas..
laiks skrien. aatri. paaraak aatri..
06:27 pm
riit pie zajca - saakt suminaat ieksh tiem 33 :)
ceturtdien taa kaa vareetu uz robertiem uzprasiities...
sestdien - lob.
smuki viss saplaanots shonedeelj :)
07:42 pm
atkal skatos Школа злословия. uzduuros vnk lieliskam fragmentam.
atziishu shajaa fragmentaa un vispaar shajaa ierakstaa visu cienju Jevgenijai Aljbac.
09:45 pm
sen, sen nebiju skatiijusies Школа злословия. shodien veel divi priecinji - saruna ar J.Grishkovecu un B.Akunjinu/G.Chhartishvili. saprotu, ka buus jaatgriezhas pie akunina graamatinju lasiishanas (seerijaa par fandorinu laikam apstaajos pie 7 vai 8 graamatas, bet tagad redzeeju, ka arii citaas seerijaas vinjam shis tas naacis klaat) un grishkovecs peedeejos meeneshos arii nedaudz kljuvis par apseestiibu.
10:07 pm
bet vispaar.
esmu garlaiciigs, pashpietiekams, visnotalj riebiigs un necieshams sausinjsh.
turklaat - jo vecaaka kljuustu, jo aizvien vairaak interesee, kas laaciitim veederaa. un cilveeki apkaart no vienas puses kaitina kaut vai vienkaarshi ar to, ka vinji ir, bet no otras puses - gribas izpeetiit katru atsevishkji taa kaartiigi - liidz peedeejai viiliitei.
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:15 am GMT.