smth
December 31st, 2009 
12:30 am
shii paarieshana uz puuces dziivesveidu nedaudz saak biedeet. it kaa patiik, bet saprotu, ka buus gruuti uz darba rezhiimu paarsleegties.
un veel biedee tas, ka man saak iepatikties shis dziivesveids. aizvien vairaak. ar katru dienu. ja vien nauda no gaisa kristu, tad shitaa kaadu briidi vareetu dziivot.
01:27 am - gribu shitaadu!
05:33 pm
agri no riita noskatiijos Dandelion (2004) . kameer skatiijos, tikmeer nepatika. bet, kad beidzot nonaacu liidz filmas beigaam - iepatikaas. taapeec ka daudzslaanjaina. taapeec, ka liek aizdomaaties par daudz ko.
nu, ko.. tagad fiksi veel peedeejie sagatavoshanaas darbi un varees svineet :>
05:35 pm - re ko man piesola uz naakamo gadu :>
Jaunava. Janvāris - ļoti pateicīgs laiks, kad nokārtot Jaunavai nozīmīgus jautājumus, kas skar gan sadzīvi, gan nodarbošanos. Martā, jūnija vidū un novembra beigās jaunrades procesus un citus plānus varētu traucēt neparedzēti apstākļi, tāpēc šajos laika posmos neko lielu un nozīmīgu iecerēt nevajadzētu. Vasarā (līdz jūlija beigām) Jaunavas tieksme pēc neatkarības varētu būt kādu nopietnu domstarpību iemesls, bet šā vai tā viņa panāks savu un rīkosies pēc dziļākās pārliecības un vēlmēm. Gads iezīmēsies arī ar izaugsmi, attīstību, jaunām zināšanām kādā jomā.
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:21 am GMT.