smth
December 29th, 2009 
11:08 am
man patiik atvaljinaajums.
leenais riits. pidzhamriits. ar milziigu kafijas kruuzi ar pienu.
man nedaudz bail paliek no shiis sajuutas.. ja vareetu atljauties, tad es kaadu briidi gribeetu taa pa maajaam padziivoties...un no maajaam pastraadat kaadas 4-5 stundas dienaa.
shodien solos laboties - vediishu duksi poteeties. viens darbinjsh, kas shajaa gadaa veel obligaati ir izveicams. negribu gan to dariit. ne tik daudz taapeec, ka negribu, bet taapec, ka zinu, kaada histeerija duksim buus. negribas mociit kaks. bet naaksies.
11:11 am
naktii sapnjos saansliide un zajacs.
jaapiezvana laikam zajcam un jaapajautaa, vai ar vinju viss kaartiibaa. sapnii vinjai kaut kaadas razborkas ar viirieti bija.
11:49 am
ar zajcu viss kaartiibaa.(vismaz vinja teica, ka cik vinjai zinaams, vinjai viss ir labi :)) )
ja paguushu, tad vakaraa aiziesim uz jarmarku.
04:18 pm
duksis paarsteidzoshaa kaartaa mieriigi un varoniigi paarcieta braucienu pie dakteriem :) tagad gadu buus miers :) tiesa prieksh pecinjaam panjeemaam smeeri :) ceriibaa, ka viss pats par sevi atkritiis un nevajadzees opereet nost :>
pie reizes aizbraucu liidz pastam - iemest vienu atklaatni adresaatam, kas pirmo manis suutiito joprojaam nav sanjeemis :( iznjeemu arii pacinju. un uzzinaaju, ka mana pasta nodalja ar 20.janvaari tiek sleegta :( turpmaak buus jaadodas krietnu gabalinju uz priekshu - vairs nevarees vnk panjemt un aiziet.. buus jaabrauc :(
bet vispaar ir labi viss :) duksis sapoteets, esmu sanjeemusi 4 atklaatnes :) shitaads laiks man arii patiik - viss apsnieg smuki :)
jaaizdomaa, ko lai uztaisa vakarinjaas un tad buus miers :)
05:25 pm
11:43 pm
peec kjirbju biezenjzupas un baltmaizes grauzdinju uztaisiishanas man miera tomeer veel nebija, taapeec noleemu nedaudz paraknjaaties pa miskasti un kaut ko noskatiities. pameegjinaaju to un sho, liidz beidzot apstaajos pie The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) . atceros, ka pirmaa dalja patika, jo likaas atshkjriiga no citaam filmaam, otraa dalja principaa atstaaja vienaldziigu.. un tagad shii treshaa dalja. atziishos, saaku skatiities ar attieksmi - nu, paarsteidziet mani! lieciet man skatiities, nevis pavirshi ar vienu aci veerot. nezinu, kaapeec, bet filmai izdevaas notvert manu uzmaniibu :) un patika. un jaatziist - filmas nobeigums paarsteidza veel vairaak :) tomeer nebiju gaidiijusi, ka viss beigsies shaadi.
kopumaa njemot - laba izklaide shim vakaram ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:21 am GMT.