smth
December 15th, 2009 
10:24 am - divas shii riita zinjas
Latvijā sals sasniedzi mīnus 21 grādu
Publicēta: 08:34 15.12.2009.
Rīga, 15.dec.,LETA. Šorīt Latvijā sals sasniedzis mīnus 21 grādu, liecina informācija Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mājaslapā.
Plst.5 visaukstākais bijis Daugavpilī, kur gaisa temperatūra pazeminājusies līdz mīnus 21,5 grādiem.
Savukārt plkst.8 Daugavpilī sals bija jau par aptuveni vienu grādu mazinājies. Gaisa temperatūra līdz mīnus 20 grādu atzīmei samazinājās Alūksnē, Gulbenē, Zosēnos, Madonā, Rēzeknē. Zīlānos sals sasniedza mīnus 19,9 grādus.
Daudzviet Latvijā gaisa temperatūra pazeminājusies zem mīnus 16 grādiem. Bet augstākā gaisa temperatūra bija Kurzemē, kur sals sasniedza aptuveni 10 grādu atzīmi.

un

Publicēta: 09:48 15.12.2009.
Rīga, 15.dec., LETA. Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija šodien nolēma, ka no nākamā gada 1.janvāra braukšanas maksa "Rīgas satiksmes" sabiedriskajā transportā - autobusos, trolejbusos un tramvajos - tiks paaugstināta par 25% jeb ceturto daļu un sasniegs 50 santīmus.
10:29 am
bet vispaar.
man shaads laiks patiik. iipashi, ja esi kaartiigi nopakojies - kad kaajaas ir ziemas zaabiishi un ziemas meetelis muguraa, un silti cimdinji, un cepura galvaa :) vakar vakaraa aukstums paarsteidza nesagatavotu - gaajaam ar liigu uz franchu valodu, pljaapaajaam, smeejaamies, liidz secinaajaam, ka zobi salst ;) veelaak vakaraa, jau maajaas dodoties, secinaajaam, ka salst viss, kas var salt - ausis, deguns, rokas :) bet shoriit.. smaidiijaas shoriit, naakot uz darbu. jo viss bija taa, kaa tam jaabuut. saulleekts bija burviigs un zilaas, augstaas debesis... fooorshi :) tikai sniegs gan nedaudz pietruukst, bet gan jau arii tas atnaaks ;)
un veel. sapirkos no riita kaudziiti ar atklaatneem un markaam :) shodien samekleeshu adresiites draugiem, radiem un suutiishu prom :) lai ir prieks arii pasta kastiitee vinjiem ;)
02:41 pm
pusdienspaargaajiens liidz zvaigznei iepirkt dienasgraamatu naakamajam gadam beidzaas ne tikai ar d-graamatas iegaadi, bet tagad arii atklaatnju un graamatu kaudziite gulj uz galda ;)
jaa, jaa, biju vaaja :D bet man ir attaisnojums! shogad atkal ir tas gads, kad gribas suutiit visiem atklaatnes :) un shobriid man ir lasaamais laiks atkal iestaajies ;) vakar atkal liidz pusdivpadsmitiem lasiiju :) knapi piespiedu sevi aiziet guleet :)
10:56 pm
bija bezgala jauks skype vakars :) gluzhi kaa senaak :)
paldies, [info]minija :))
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:17 am GMT.