smth
December 11th, 2009 
07:34 am - Garfield
garfield
09:46 am
riits ar peetera vaska musica adventus un peljevina "shausmu kjiveri".
pirmais iedvesmoja un pacilaaja, otrais - aizraava. shoriit piebeidzu graamatinju. patika. lai arii beigas... nee, nepaarsteidza, jo principaa kaut ko liidziigu nojautu, ka taa buus, tomeer tas samulsinaaja.
izlasot sho graamatu, radaas divas domas - jaaizvelk no graamatas sengriekju miitu un varonjteiku graamatinja, kaa arii jaaizstaigaa liidz polaarim veel kaut ko no peljevina iepirkt. bet to izdariishu veelaak, tagad jaatiek galaa ar dzhenetas vintersones "smagums".
10:44 am
ja viss notiks taa, kaa mees te tikko ar liigu runaajaam (izdomaajaam, ka labaak katra uzraksta, ko grib sanjemt ziemassveetkos, un visas triis paareejaas meitenes vienojas shiis konkreetaas daavanas iegaadee) :), tad ziemassveetkos no meiteneem sanjemshu daavanaa sho :)


re, cik aatri piepildaas veelmes ;)
10:26 pm
kaari tagad vakaraa izlasiiju dzhenetas vintersones 'smagums'.
uh...tiesham ir! patika. ljoti. varbuut taapeec, ka likaas tik ljoti organiski saviita ar miitiem un varonjteikaam. varbuut ljoti raitaa tulkojuma deelj. kaut kaa viegli lasiijaas. lai arii krietni daudz ir par ko piedomaat. par sevi. par cilveekiem sev apkaart. par pasauli sev apkaart.

nu, ko.. tagad jaacer, ka pauls bankovskis ar 'dreebes jeb aadama teerps' nepievils.

un veel, pilniigi skaidrs, ka peec visu sho graamatinju izlasiishanas buus jaasameklee miitu un varonjteiku graamata. lai paarlasiitu vairs ne ar pusaudzha aciim.
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:22 am GMT.