smth
December 5th, 2009 
04:28 am
pie visa vainiigs kakjis :D
ja kakjis nebuutu sagaazis vaazi ar lakstiem, tad man nebuutu jaamostaas, jaaceljas un jaasavaac uudens un jaanovieto laksti atpakalj vertikaalaa staavoklii :)
bet kakjis.. kakjis ir negantnieks.. kameer vaacu izlijusho uudeni, vinja seedeeja blakus un nekauniigi blenza ar savaam miiljajaam, naivajaam acheleem :) un veel ik pa briidim padzeeraas uz griidas izlijusho pukjuudeni :)))
meegjinaaja noteelot sveeto nevainiibu :))) un.. vinjai tas izdevaas :) doma par dusmaam, peerienu utt. nemaz nebija iezagusies praataa :)) vnk smaidiiju :D
pashai to negribot, sanaaca agrais riits :)
nu, ko.. kaadu graamatinju palasiit? vai arii filmu noskatiities?
bet vispaar - labu riitu, pasaule :))))
09:56 am
riits bja forshs. nee! riits joprojaam ir forshs :)
noskatiijos Revolutionary Road (2008) . neskatoties, ka paariitis - dikaprio un vinsleta nedaudz uzdzen zosaadu kopsh titaanika laikiem, tomeer... atziishu, vinsletai shajaa filmai - cepuri nost. bet skatoties uz dikaprio nekaadi nespeeju tikt valjaa no vinja teelotaa varonja ieksh aviaatora. ik pa briidim shoriit likaas, ka tuuliit, tuuliit paraadiisies lidmashiinas un apseestiiba ar taam.
cepuri nost njuumenam par muuziku. skumju un bezceriibu sajuutu taa veel vairaak uzbuura.
patika man tomeer shii filma.
06:56 pm
nez, kaapeec dziivnieku pasaulee tieshs skatiens aciis un zobu paraadiishana ir agresijas paziime, bet cilveeku pasaulee zobu paraadiishana un skatiens ne vienmeer ir naida un agresijas izpausme?
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:30 am GMT.