smth
November 29th, 2009 
12:31 pm - Grrrrfields
garfield
12:50 pm
vakar vakaraa ieliidu gultaa un noskatiijos Confessions of a Shopaholic (2009) . taa teikt - neliela izklaide pirms miega. paarsteidzoshi, bet negarlaikoja. bet arii neradiija kaut kaadas ak-un-vai emocijas. izklaideeja un ne vairaak.
nu, labi. varbuut nedaudz kaadaa briidii aizdomaajos par savu vaajiibu attieciibaa uz timberland apaviem, un tas arii viss. vnk veikali nekad nav bijusi mana vaajiiba. nee, nu dazhi veikali ir taadi, kur gatava esmu ilgaak uztureeties - graamatu un trauku :D bet tas arii viss. gruuti man saprast taadu globaalu apseestiibu ar dreebeem un apaviem, un sominjaam utt. un gruuti man saprast, ka kaads 'sevi iepriecina' ar jaunu pirkumu. nee, nu tas var radiit pozitiivas emocijas.. tomeer shiis pozitiivaas emocijas ir ljoti, ljoti, ljoti iislaiciigas.

toties shii riita prieks veel neizraapjoties no gultas bija The Kite Runner (2007) . vnk lieliski. kaadu briidi siekalojos gar graamatu, bet nezin kaapeec visu laiku atliku taas iepirkshanu. tagad secinu, ka gribu graamatu arii izlasiit. domaaju, ka graamata tikpat speeciigi pa emociijaam izbrauks.

bet vispaar. skatoties filmu nedaudz aizdomaajos par to, kaapeec cilveeki lasa graamatas. un par to, ka viens cilveeks izdomaa kaadu staastu, bet simti, tuukstoshi, miljoni, aizrautiigi lasa, pauzh savu viedokli, kritizee, nosoda, vai tieshi otraadi - slavee.
izdomaatu staastu lasiishana kaa liederiiga laika pavadiishana...
tomeer neesmu gatava atteikties no shii lasiishanas prieka. kaapeec? nezinu...
04:02 pm
turpinaam filmu dienu. taa kaa aktiivaas maajas sakopshanas darbiibas veikt negribas, tad noleemu skatiities atkal kaadu filmu. un pie reizes kaut ko labu tomeer dariit - gludinaat dreebes :) tagad jau stadija ir tik taalu nonaakusi, ka pa nedeelju pat dreebes neizmazgaaju - visu mazgaashanu atlieku uz nedeeljas nogali... un gludinaashana arii kaut kaada haotiska - nav ko gjeerbt muguraa - velkam aaraa no kaudzes un gludinam..
bet ne par to ir staasts. staasts ir par filmu. "Любовь-морковь 2" (2009). pirmo dalju neesmu redzeejusi. un nezinu, kaapeec savulaik novilku sho. bet.. pie gludinaashanas bija visnotalj laba. iipashi nav jaaiespringst uz sizhetu. skaties, klausies, pasmaidi :) bet stoorijs visnotalj nodraazts - beerni apmainaas ar vecaakiem kjermenjiem :) tomeer nebija tik slikti. skataama, paraleeli kaut ko citu darot. nu, arii nedaudz galvu paveedina :)
hm. dreebes veel kaudziitee ir.. taatad jaaizveelas veel kaada taada pavieglaaka filma :)
hmmmz.. vispaar. shobriid pashai prieks par to, ka atkal ir nedeeljas nogale, kad dziivojos mieriigi pa maaju un skatos filmas. sen taa nebija. lielaakoties nedeeljas nogalees turpinaaju ieksheeji besiities par to, kas notiek. shoreiz kaut kaa taa dikti mieriigi. darbs ir kaut kur taalu prom un pat nedaudz nereaals. vispaar - visas probleemas shkjiet nereaalas un taalas. ir tikai shii mazaa miera salinja.
zheel gan, ka nenopirku sveces, ko ielikt adventes vainagaa. un zheel, ka neizbraucu peec skujaam, lai darbam uztaisiitu adventes vainagu. bet, nu nekas. sveces veel paguushu nopirkt. bet darbaa... hmmz.. man bija ideja nopirkt ziemassveetku zvaigznes. uzlikt uz galda sevm lai priecee aci.. padomaashu. un varbuut arii nopirkshu...
un zheel, ka liidz piparkuuku cepshanai shodien rokas neaizsniedzaas.. bet tas nekas. jaapiezvana, jaapaluudz mammai recepte (atkal to esmu kaut kur iestaadiijusi), lai vismaz miiklu uztaisu. pa nedeelju uzcepshu ;)
un veel shovakar gribas atkal padarboties ar sulu spieshanu un kartupelju pankuuku cepshanu :) draaaausmiigi sen maajaas nebija kartupelju pankuukas ;( :) bet garsho man tas ljooooti, ljooooooti ;)
04:21 pm
Настоящий мужчина должен сначала пройти через огонь, воду и медные трубы, а потом – через пьянство, групповой секс и ударом рельса по голове.
06:30 pm
visas dreebes izgludinaatas (beidzot! sen taa nebija.) un veel viena filma noskatiita. "Человек, который знал все" (2008). zinu, kaapeec novilku savulaik - jegora berojeva deelj. kopsh erasta fandorina laikiem ir iepaticies. nespeeju vinju iedomaaties kaa negatiivo varonii. ieksheejaas un aareejaas inteligjences deelj.
bet filma..par redzeeshanu uz priekshu. negribu saukt to par gaisredziibu, jo tas nedaudz atgaadina reklaamas masu medijos, kad cilveekiem par zinaamaam naudinjaam tiek piedaavaats fantastisks pakalpojums - ieskatiities naakotnee. it kaa filmas temats jau ir visnotalj biezhi izmantots, un varbuut taapeec nedaudz garlaikoja.
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:30 am GMT.