smth
November 24th, 2009 
07:05 am
naktii mani apciemoja [info]crocodile_elza. vampiira izskataa. un visa sapnja garumaa es centos atkauties no vinjas kodieniem dazhaados veidos :)
duksis man arii centaas paliidzeet atkauties - zobos atnesa tukshu plastmasas pudeli, lai varu [info]crocodile_elza zveteet pa galvu :)(atceros, ka sapnii ilgi praatoju, kaa viens kakjis var taa vienkaarshi panjemt plastmasas pudeli zobos un atnest :)) ) bet pudele neliidzeeja - [info]crocodile_elza nenobijaas :)
labi, ka pirms likteniigaa kodiena tomeer pamodos :)
mornings! :)
12:01 pm
zinu, ka maajaas ziemassveetku kaktuss saaka pumpurot.
tikko, runaajot pa telefonu, pamaniiju, ka arii darbaa zsv kaktuss saak pumpurot.
ar visiem darbiem, skrieshanaam utt. nemaz to nebiju pamaniijusi.
pukjes vnk shobriid man kaut kaadaa pashpluusmaa aizgaajushas. labi, ka atceros reizeem taas apliet.
bet vispaar - jaaiepeerk kaadas paaris zsv zvaigznes. lai darbaa staav un priecee aci. un kaadu arii maajaas vareetu nolikt glaunaa vietaa.
01:58 pm
izdevumi tiecas pieaugt, lai izliidzinaatos ar ienjeemumiem. taa teica vecais, labais meerfijs.
it kaa neko nevajag. viss ir. bet nagi niez ieiet veikalaa un kaut ko nopirkt.
laikam jaasaak atstaat maks maajaas.
06:07 pm
shiis sezonas timberland piedaavaajums no vienas puses iepriecinaaja, no otras - skumdinaaja.
prieceeja tas, ka esmu atkal noskatiijusi vienus uudensizturiigos zaabiishus. atkal gaishus. atkal zamshaada.
prieceeja arii tas, ka timberland saak piedaavaat zaabiishus uz papeezha. :) pa smuko :)
skumdina... cenas :( varbuut kljuudos, bet pagaajushajaa sezonaa zaabiishiem tomeer bija nedaudz zemaakas cenas. bet vsr jau gadiities, ka kljuudos.
labi. sho sezonu mieriigi dziivoju ar to, kas ir. ja uz pavasari cenas kljuust draudziigaakas, kas tas arii vaaarbuuuut iepirkshu kaadu vienu, otru paari.
bet vispaar. svariigaakais ir tas, ka maku nosargaaju :)

un veel svariigaak ir tas, ka veeriigas maajaa nepiesmeeja :) meegjinaaja, bet:
1) vai nu tieshaam nesanaaca;
2) vai nu man aada jau pietiekami bieza uzaugusi, ka speeju dalju tekstu laist gar ausiim :)
06:53 pm
kaadreiz nopirkshu lielu burku un pilnu piebeershu ar sho )
07:06 pm
rakstiibas noteikumi.
ja godiigi, shitamos biju palaidusi garaam. incanti palasiities.
07:18 pm
vispar. shodien, peec renaara epasta sanjemshanas, krustaam-shkjeersaam domaaju... mosh toch nospljauties, iepirkt veljljuku un saakt braukt muusu komandaa naakamajaa sezonaa? sleepojusi neesmu kopsh pamatskolas laikiem, kad ziemas bija kaartiigas, skriet man riebjas (ja nu vieniigi iisaas distances), bet braukt ar veljljuku.. to vareetu. hmmz.. peec pirmaas sezonas, kad vnk braucu liidzi, saak mesties aakjis luupaa... jaapaskaita naudinjas, jaapaplaano... nu, jaa... bez veljljuka, beidzot buus arii autobagazhnieks vajadziigs. jo vienu veljljuku ta es pie sevis varu iestuukjeet, bet, ja agneses veseliibas staavoklis ljaus vinjai piedaliities sacensiibaas, tad buus jaadomaa, kaa savietot divus.. un divus var tikai uz bagazhnieka... vispaar - pashai jau nedaudz prieks par to, ka renaars tomeer ir iecirtis intereses aakji luupaa.
njaa... jaapadomaa, jaapadomaa...
un veel tas 16.janvaara lob 1/2010 neliek mieru. shoreiz buushot viss tikai pa gaishumu.. turklaat daliibas maksa ir mazaaka. sigulda, ceesis, valmiera...incants regjions. un saistiibaa ar lob, protams, joprojaam aktuaals jautaajums - vajag vismaz veel vienu cilveeku, kas speej vizuaali atpaziit peec bildeem objektus, kas speej paskriet un gatavs buut vai nu fotograafs, vai nu fotografeejamais objekts. vispaar jau ideaali buutu, ja buutu divi liidzbrauceeji. tad pilots un stuurmanis vareetu mieriigi plaanot marshrutu uz priekshu, bet celjabiedri - izkjer objektus. peec otraa lob brauciena, sho ljoti labi saprataam. jaa, darba vieta stuurmanim krietni pareizaak bija iekaartota, turklaat pietiekami labi saplaanojaam marshrutu. probleema gan paraadiijaas cita - tumsa... nebijaam iisti gatavi mekleet nezin ko taadaa tumsaa. laikam vajag jaudiigu lukturi naakamreiz, kad buus pa tumsu jaaorienteejas. bet vispaar. shis pasaakums ir ne pa jokam aizraavis mani. jaaparunaa ar braali, lai saprastu - braucam vai nebraucam shoreiz. es gribeetu gan no vinja dzirdeet atbildi - jaa!
09:39 pm
taaks. 16.janvaaris jaaieziimee, kaa aiznjemta diena - LOB I/2010.
jaaiemaksaa daliibas maksa un liidz riitdienai jaaizdomaa, ko dariit ar lob shii gada aafterpaartiju :)
planchiks par to, kaa labaak plaanot marshrutu un braukt arii nedaudz apspriests.
vaardu sakot - aakjis luupaa iecirsts labi un pamatiigi. aaraa krist negrasaas :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:34 am GMT.