smth
October 31st, 2009 
07:58 am
kaarteejo reizi pieraadiijaas, ka alko neko neliidz. jau no pieciem grozos pa gultu. pagjira? vvz. nesaprotu. laikam jau nav. bet galvaa toties ir simtsunviens darbs, attieksme, teksti.. daudz visa. neteikshu, ka galva kaa miskaste. nav gan.
laikam jaanomizo kaads burkaans. uztaisiis sev riita abolu-burkaanu sulu. no riita kafijas peedeejaa laikaa kaut kaa izvairos. nezinu, kaapeec.
06:34 pm
bet vispaar.
gribeeju pateikt paldies par vienu nakts esemesu. visu dienu ik pa briidim atgriezhos pie taas vaardiem. peec tumsas naak gaisma, peec melnaa - baltais. galvenais nepazaudeet baaku - ceriibu, ka viss buus labi.
shodien pa dienu palasot to, ko sarakstiiju vakar, nedaudz pati nobijos. nebiju domaajusi, ka ir tik traki. bet laikam jau ir..
09:20 pm
eksperiments izdevaas. pavasarii uz kjirbju biezenjzupu vairs paskatiities pat nespeeju - peedeejaa reizee uzvaariju un visu izmetu aaraa.
shodien noriskeeju uzvaariit. un.. garshoja :)
secinaaju, ka nenormaali patiik uzkarseetas oliiveljljas smarzha. un patiik apceptu siipolu un kjiploku smarzha. taads patiikams smarzhu maakonis.
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:22 am GMT.